Abone Ol

Akrep burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

Akrep burcunu 2016'da neler bekliyor? İşte 2016 yılında burcunuzu bekleyenler...

Akrep burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

Akrep burcunu 2016'da neler bekliyor? İşte 2016 yılında burcunuzu bekleyenler...

Akrep ve akrep yükselenler 2016’da çevre değişimlerinden gelen zorlukları yeni gruplarla beraber olarak, organizasyonlarda yer alarak aşacaklar.

Maddi konularda çabalarının karşılığını daha sonra alacaklar. Tasarruf etmeye, maddi konulara bakış açılarını değiştirmeye devam edecekler.

Akrepler gruplarla beraber hareket ederek, önemli işler yapabilirler. Yakın çevreleriyle ilgili zorluklar, kendilerini ifade etmek istedikleri konulardaki sorunlar, yakın çevreden uygulanan baskılar veya ilgilendikleri konuların onları dönüştürmesi değiştirmesiyle kendilerini farklı gruplarla ifade etmenin yollarını bulacaklar. Kendilerine prestij ve güç kazandıracak organizasyonlarda yer alabilirler. Destek görecekleri arkadaşlıklar edinecekler. Geleceklerini belirleyecek önemli hedefler, projeler içersinde yer alabilirler.

Maddi konularda tasarruf etmeye devam edeceklerdir. Maddi kısıntılar veya bütçelerini idare etme konusunda kendilerine düzen oluşturabilirler. Geleceğe dönük projelerle birlikte maddi konulardaki girişimleri, düzenlemeleriyle birikimler yapma gereğini duyacaklardır. Maddi manevi kazançların onları ne kadar tatmin ettiği ve ne istedikleri konusunda değer verdikleri konuları sorgulayacaklar. Kaynaklarını yeniden yapılandırmanın yollarını arayacaklar. Maddi kaynak sağlama ve eski kazanç  yollarıyla ilgili değişimler gerçekleştirebilirler.

Akrepler kendilerini farklı yollardan ifade etme, sanatsal yetenekleriyle gösterme, içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmayı istedikleri girişimlerde bulunabilirler. Ancak maddi konulardaki güvensizlikleri ve de kısıntılar özel zevklerini ortaya koymaları konusunda engel teşkil edebilir. Varsa çocuklarıyla ilgili fark edemedikleri durumlarla ilgilenmeleri gerekecektir. Özel hayatlarında alacakları riskler veya onların maddi konularla ilgili girişimlerinde yanlış yönlendirecek kişiler sebebiyle zorluklar yaşayabilirler. Kendilerini yanlış yönlendirecek kişilere dikkat etmeleri gerekecektir. Bireysel yetenekleriyle kendilerini göstermek için amaçlarını doğru belirlemeli ve kendilerine zaman vermeliler.

Çalıştıkları iş ve konularla ilgili değişimler, yeni methodlar geliştirerek yapacakları uzun dönemli maddi planlar akreplerin kazanç yollarını da sağlamlaştıracaktır. Eylül sonrasında kendi içlerine dönebilirler. İlişkileri hakkında kendi beklentileriyle ilgili analizler yapabilirler. Kendilerini anlayacak kişilerden destek görebilirler. Maddi konularda ilerlemek için kuracakları ilişkilerin kendilerine sağlayacağı fayda konusunda değerlendirmeler yapabilirler.