Abone Ol

Babamı, abimin karısıyla ilişkiye girerken görünce...

KAYSERİ’de yengesini, kız kardeşini ve halasını taciz ettiği iddiasıyla babası 50 yaşındaki Ömer T.'yi tüfekle vurarak öldürmekten yargılanan 26 yaşındaki Osman T., 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Babamı, abimin karısıyla ilişkiye girerken görünce...

Olay geçen yıl 25 Aralık’ta Yeşilhisar İlçesine bağlı Yenişehir Mahallesi, Çamlı Sokak'ta meydana geldi. Ömer T. ile oğlu Osman T. tartışma çıktı. Tartışma sırasında Osman T., iddiaya göre duvarda asılı bulunan tüfeği babasına doğrultarak ateş etti.

Saçmaların isabet ettiği baba olay yerinde hayatını kaybetti. Osman T. tutuklandı.

1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında tutuklu Osman T. ve avukatı hazır bulundu.

Babası Ömer T.’i yengesi ile birlikte olurken gördüğünü ve bundan dolayı çılgına döndüğünü söyleyen Osman T. mahkemede yaptığı savunmada, “Babamı eve gittiğimde ağabeyimin nikahlı karısı olan yengemle birlikte olurken gördüm. Olayı, kız kardeşime ve halama anlattım. Onlar da geçmiş zamanda babam Ömer T.’nin kendilerine cinsel tacizde bulduğunu ancak bu zamana kimseye anlatamadıklarını söylediler. Ben de, duyduklarım karşısında sinirlendim ve babamla aramızda çıkan kavga neticesinde duvarda asılı tüfeği alarak onu öldürdüm” dedi.

Mahkeme heyeti yargılama sonunda tutuklu sanık Osman T.’yi 'Tahrik altında üstsoydan adam öldürmek suçundan 16 yıl 8 ay hapis cezasına mahkum etti.