Abone Ol

AKP'li Yeneroğlu Akit'e ateş püskürdü: Bu Nazilerin dili

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Akit gazetesindeki bir yazıya, "Irkçılık iğrenç bir biçimde nasıl körükleniyor ve nefret nasıl oluşturuluyor diye merak edenler bu sözde haberi okusunlar. Bu Nazilerin dili" diyerek sert tepki gösterdi.

AKP'li Yeneroğlu Akit'e ateş püskürdü: Bu Nazilerin dili

Akit gazetesinde önceki gün, okur olduğu belirtilen İclal Yalçınlar imzalı "Beykoz Göksu Evleri’ndeki köpekler" başlıklı bir yazı yayımlandı.

"Müslümanı ısır ısır diye saldırtıyorlar"

Yazıda, "Bugün Selanik Yahudileri ve Masonların bir kısmı Göksu Evleri’nde yaşıyor. Köpekleri Müslümanların üstüne saldırtıyorlar. ‘Bir şey yapmaz bir şey yapmaz sen merak etme köpeğin teyzesi veya dayısı’ deyip bir de aşağılıyorlar. İçlerinden de gayet sevinerek ‘Müslümanı ısır ısır’ diye saldırtıyorlar. Bütün bunları kasten yaptırıyorlar. Sokaklar ve kaldırımlar güya belediyenin ama devlet yok. Aidatların elli lirası köpeklerin masraflarına ayrılıyor. Yolların temizliği, işçilik ücreti, tazminatı, dışkılar için naylon torba parası... Bunlar köpeklerden zarar gören Müslüman Türklere ödettiriliyor. Hem zarar görüyorsunuz hem de para ödüyorsunuz" ifadeleri yer aldı.

"Bu Nazilerin dili"

Yazının ırkçılığı körüklediğini söyleyen AK Partili Yeneroğlu, yaptığı açıklamada şunlara değindi:

Irkçılık iğrenç bir biçimde nasıl körükleniyor ve nefret nasıl oluşturuluyor diye merak edenler bu sözde haberi okusunlar. İstanbul'da Yahudiler köpeklerini Müslümanlara saldırtıyorlarmış!! Bu Nazilerin dili. Müslümanlar da bazen bu dile maruz kalıyorlar.

AKP'li Yeneroğlu Akit'e ateş püskürdü: Bu Nazilerin dili - Resim: 1

"Müslüman yalan haber üretemez"

Avrupa'da Müslümanların devamlı maruz kaldığı bu dile ülkemde Yahudi ve Hıristiyanların zaman zaman maruz kalması gerçekten yıkıcı. Müslüman ırkçı olamaz, Müslüman nefret tellallığı yapamaz, Müslüman yalan haber üretemez. Müslüman herşeyden önce ahlaklı ve insaflı olur.