Abone Ol

AK Partili Metiner'den Medyafaresi.com'un ilk kurşun manşetine yanıt: Benden Reis'e ihanet çıkmaz

Eski AK Parti Milletvekili ve Star gazetesi yazarı Mehmet Metiner, bugünkü yazısında, Medyafaresi.com'un ''AKP içinden saraya ilk kurşun: Külliyenin de değişime ihtiyacı var'' manşetine yanıt verdi.

Metiner'den ilk kurşun yanıtı: Benden Reis'e ihanet çıkmaz

AK Partili Metiner'den Medyafaresi.com'un ilk kurşun manşetine yanıt: Benden Reis'e ihanet çıkmaz - Resim: 1AKP içinden saraya ilk kurşun: Külliyenin de değişime ihtiyacı var

Ulusal Kanal'da Sinem Fıstıkoğlu'nun sunduğu Haftasonu programının konuğu olan Mehmet Metiner, dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Medyafaresi.com Metiner'in sözlerini ''AKP içinden saraya ilk kurşun: Külliyenin de değişime ihtiyacı var'' şeklinde manşetine taşımıştı.

Mehmet Metiner bugün kaleme aldığı yazısında Medyafaresi.com'un bu başlığına yanıt verdi. Metiner, "Tek kişide yetkilerin toplandığı bir sistem sağlıklı olmaz” ifadem üzerinden “ilk kurşun” yakıştırması yapılarak çarpıtma yoluna gidiliyor." dedi.

İşte Mehmet Metiner'in ''AK Parti içinden saraya ilk kurşun!'' başlıklı yazısı:

Bu haberi yapan site AK Parti demiyor elbet, AKP diyor!

Medyafaresi adlı siteye göre ilk kurşunu atan da benmişim!

Merak edip haberi okuduğumda gördüğüm ilk şey sözlerimin eksik aktarıldığı oldu.

Olayın aslı şu...

Ulusal Kanal’da Sinem Fıstıkoğlu benimle bir söyleşi yaptı.

Bana “Bütün yetkilerin tek bir kişide toplandığı iddiası” sorulduğunda ben “Külliyede bütün yetkilerin tek bir kişide toplandığı iddiasına katılmıyorum. Böyle bir şey yok. Bütün yetkilerin tek kişide toplandığı bir sistem asla sağlıklı olmaz” dedim.

Sonra Cumhurbaşkanımızın gerçekte herkesten çok istişareye önem verdiğini, tüm kararlarını da geniş katılımlı istişareler neticesinde verdiğini, işbu iddiaların liderimize yapılan büyük bir haksızlık olduğunu vurguladım.

Dediklerim bir bütün olarak bunlar.

Ben açık bir dille “Bütün yetkilerin tek adamda toplandığı” iddiasına katılmadığımı belirtiyorum. Malum mecralarda dediklerimin önü kesiliyor. Sadece “Tek kişide yetkilerin toplandığı bir sistem sağlıklı olmaz” ifadem üzerinden “ilk kurşun” yakıştırması yapılarak çarpıtma yoluna gidiliyor.

Tabii ki yeni sistemin revize edilmesi gerektiğine inanıyorum.

Külliyedeki yapılanma ve kadrolaşma bağlamında bir değişime elbette ihtiyaç var.

O malum çevreler şunu bilsinler: Benden Reis’e ihanet çıkmaz!

İhaneti de ihanetçileri de başka yerde arasınlar!

Mehmet Metiner / Star

Not: Medyafaresi.com'un haberlerinde özel olarak AK Parti'ye AKP demek gibi bir gayreti bulunmuyor. Ancak manşette harf sınırlaması bazen başlıklarda daha kısa ifadeler kullanmayı gerektiriyor. Mehmet Metiner'e ve merak edenlere duyurulur.