Abone Ol

Diğer medyadan da hesap soracağız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eski Danışmanı ve metin yazarı AKP Milletvekili Aydın Ünal, 1 Kasım seçimlerinden sonra Saray'ı ve AKP'yi eleştiren Hürriyet, Cumhuriyet, Sözcü ve Zaman gibi gazetelerden de hesap soracaklarını söyledi.

Diğer medyadan da hesap soracağız!

Ankara Cumhuriyet Savcısı Musa Yücel'in talebi ve Ankara 5. Sulh Ceza Hakimi Yunus Süer'in kararı ile Koza İpek Holding'e hukuksuz bir şekilde kayyum atanmasının yankıları sürerken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Eski Danışmanı ve metin yazarı AKP Milletvekili Aydın Ünal skandal ifadeler kullandı.

Hükümet yandaşı a Haber'de canlı yayına katılan AKP Milletvekili Aydın Ünal, 1 Kasım seçimlerini beklediklerini, aralarında Sözcü, Cumhuriyet ve Hürriyet gibi gazetelere de seçimlerden sonra hesap soracaklarını söyledi.

'ŞİMDİ ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI, ÇOK BASKI VAR'

Aydın Ünal "1 Kasım'dan sonra bunlardan mutlaka ve mutlaka hesap soracağız. Sözcü gazetesi her gün hakaret ediyor.” dedi. “Peki şimdi niye bir şey yapılmıyor?” şeklindeki soruya Ünal, “Türkiye'nin üzerinde çok baskı var. Siz bir şey söyleseniz basına müdahale ediliyor deniliyor, dünyaya bu söyleniyor. Şu anda çok rahat bir ortamda değiliz ama 1 Kasım'dan sonra bunların tamamından hesap sorulacak."