Abone Ol

Akmerkez bebek odasındaki olay neydi? Berkay ile Asena Erkin...

Berkay, Arda Turan ve Berkay'ın eşi Özlem Şahin geçtiğimiz günlerde magazin basınının zirvesine yerleşen bir kavgaya karıştı.

Akmerkez bebek odasındaki olay neydi? Berkay ile Asena Erkin...

İddiaya göre Arda, Berkay'ın karısı Özlem Şahin'e asıldı bunu gören Berkay ise Arda'ya konuşalım deyince Arda burnunu kırdı. Yaşanan bu olay 2013 yılındaki Akmerkez'deki bebek odası olayını hatırlattı.

Berkay ile Asena Erkin arasındaki Akmerkez bebek odası olayı ne sorusu son günlerde magazin basınında gündemde. Geçtiğimiz gece Berkay, eşi Özlem Şahin ve futbolcu Arda Turan'ın adı kavgaya karıştı ve Arda, Berkay'ın burnunu kırdı. Olayın perde arkasını anlatan Özlem Şahin ise Arda'nın kendisine asıldığını evli olmasan seni kaçırmazdım çok güzelsin dediğini o dakikadan sonra iplerin koptuğunu ve büyük kavganın başladığını söyledi. Bu durum ise akıllara yıllar önce 2013 yılında şarkıcı Berkay ile futbolcu Caner Erkin'in o dönemki eşi Asena Erkin ile aralalarında yaşanan bebek odası olayını akılara getirdi.

PEKİ NEYDİ BU AKMERKEZ'DEKİ BEBEK ODASI OLAYI

2013 yılında Sabah Gazetesi muhabirinin yakaladığı olay aylarca magazin basınını meşgul etmişti. O dönem Caner Erkin ile evli olan Asena Erkin, şarkıcı Berkay ile Akmerkez'deki bebek odasından çıkarken objektiflere yakalanmıştı.

Eşini aldattığı ileri sürülen Asena Erkin ile Caner Erkin yollarını ayırmıştı. Son yaşanan olay ise akıllara Arda Turan, Berkay'dan Caner'in intikamı aldı olarak yorumlandı.

Bu olayın ortaya çıkmasının ardından ikilinin daha önce de yurtdışında birçok kez bir araya geldiği ortaya çıktı.