Abone Ol

Akit TV müdüründen AKP'li Tayyar'a ağır cevap: Her dönemin tetikçisi

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen birbirine girdi.

Akit TV müdüründen AKP'li Tayyar'a ağır cevap: Her dönemin tetikçisi

Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’e ait Beyaz TV’de program yapan AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile iktidar destekçisi Akit TV Ankara Haber Müdürü Mehmet Özmen birbirine girdi.

Tartışmayı Mehmet Özmen’in, 20 Ekim’deki haberi tetikledi. Atışma şöyle seyretti:

Mehmet Özmen’in haberi: “İddialara göre Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın Angora evlerinde CHP’li kurmaylarla bir araya geldi. CHP’li kurmaylara Melih Gökçek’in size geçebilirim mesajı verdiği iddia ediliyor.”

Diken'in haberine göre Şamil Tayar bu habere 21 Ekim’de attığı tweet’le tepki gösterdi: “Akit TV’de bir süzme, Gökçek CHP’ye geçmek için mesaj gönderdi demiş! Yuhhh. Öfkenizi kusun, kusun da biraz insaf. Aşağılık adam.”

Her devrin tetikçisi

Özmen’in bu sabah Tayyar için canlı yayında söylediği sözler özetle şöyle:

“Tayyare şarlatan…Ş.T. (Şamil Tayyar) Erbakan’ın gönderilmesi için (28 Şubat döneminde) her türlü provokasyona imza atıyordu…

1999’da DSP’den aday olmuştu. (Mehmet Özmen sözün burasında Tayar’ın geçmişte attığı ‘1999’da adaylık teklifini cemaatten dostlarımın telkiniyle kabul ettim, o dönemde ağırlıklı olarak DSP destekleniyordu’ yazılı tweet’ini gösterdi.)

Her dönemin tetikçi adamı olan Ş.T. yani namı diğer ‘Tayyare’, Feto’ya geçmiş olsun dizeleri döktü. 17-25 Aralık’tan sonra dahi Feto’ya toz kondurmadı.

Bu tayyare Reisçi gibi görünüyor ama Ergenekon sürecinde Feto’nun kullandığı en iyi medya adamıydı, Daha doğrusu şarlatanın tekiydi.

Bu çakal konjonktür neyi gerektirirse ona göre pozisyon alan bir pervanedir.

Bu çakalın Feto’ya çaktığına bakmayın seçimlerde yeniden milletvekili olmasını sadece ve sadece FETÖ’nün Gaziantep imamlarına borçlu.”