Abone Ol

Akit gazetesi Acun ve Şeyma'nın boşanmasını niye manşete taşıdı?

Hükümete yakın Akit gazetesi, bir süre önce boşanan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın tazminat ve nafaka bedellerini eleştirdi.

Akit gazetesi Acun ve Şeyma'nın boşanmasını niye manşete taşıdı?

Kadına nafakaya bir süredir karşı çıkarak tepki gören Akit’in “Sosyetik nafaka boşanmayı özendiriyor” başlıklı haberinde

“Topluma rol model olarak sunulan ünlü isimler sürekli boşanma hadiseleriyle gündeme gelerek millete olumsuz örnek oluşturuyor.

Boşanmalardaki dudak uçuklatan tazminat ve nafaka bedelleri ise aile müessesesinin zenginleşme aracı olarak kullanıldığına işaret ediyor.

Son olarak TV yapımcısı Acun Ilıcalı’nın ayrıldığı eşi Şeyma Subaşı’na aylık 125 bin TL ödeyecek olması ile kamuoyuna yansıyan yüksek bedelli ayrılıklar, evlenerek yuva kuran birçok ünlü sima ile gündeme geliyor” ifadeleri yer aldı.

Haberde, şöyle denildi:

“Boşandığı Şeyma Subaşı’ya mahkeme kararıyla 125 bin TL nafaka ödeyecek olan Acun Ilıcalı, eski eşi Zeynep Yılmaz’a da 150 bin TL ödeme yapıyor. Programcı Mehmet Ali Erbil boşandığı Tuğba Coşkun’a 4 milyon dolar tazminat ödemesi yaparken her ay 10 bin dolar nafaka veriyor. Komedyen Cem Yılmaz,Ahu Yağtu’ya 500 bin dolar tazminat ödedi, aylık olarak 10 bin dolar nafaka ödemesi yapıyor. Oyuncu Halit Ergenç 16 ay evli kaldığı Gizem Soysaldı’ya 225 bin TL tazminat ödedi.”

İşte o gazete:

Akit gazetesi Acun ve Şeyma'nın boşanmasını niye manşete taşıdı? - Resim: 1