Abone Ol

Akıllı telefon aksesuarı PopSocket çılgınlığı giderek büyüyor

PopSocket popülerlik kazanarak hızla yükseldi ve en çok satan akıllı telefon aksesuarlarından biri haline geldi.

Akıllı telefon aksesuarı PopSocket çılgınlığı giderek büyüyor

Onur Binay / Milliyet - Stres çarkının ardından yeni moda PopSocket. Genişleyen bir stand ve telefon tutacağı olan PopSocket popülerlik kazanarak hızla yükseldi ve en çok satan akıllı telefon aksesuarlarından biri haline geldi. Şirket, 2017 yılında 30 milyon PopSocket satmayı planlıyor ve önümüzdeki yıl uluslararası pazarda hızlanmayı planlıyor. Peki PopSocket nedir ve nereden satın alınabilir?

Geçen yıl giderek daha da yaygınlaşan her türlü aksesuara sahip daha fazla akıllı telefon fark etmişsinizdir. Strese çarkını ardından şimdilerde akıllı telefonların sırtlarının ortasında bulunan renkli, lastik bir düğme göze çarpar hale geldi. Özellikle de Hollywood ünlüleri tarafından da sıkça kullanılıyor.

Bu düğmenin bir adı var. Buna PopSocket deniyor ve son bir yılda akıllı telefon aksesuar pazarına hızlı bir giriş yaptı. Bu eğilim ünlülerin de ilgisini çekiyor.

Akıllı telefon aksesuarı PopSocket çılgınlığı giderek büyüyor - Resim: 1

Aksesuarın sonsuz faydası nedeniyle çılgınlık giderek yayılıyor. Katlanabilir, akordeon tarzı sap, tek parçalı tutma yeri, tek parçalı telefon kulpu ve tek parçalı kulaklık kaydırma işlevi görüyor. Bu, kullanıcıların bir çağrıyı kolayca yapmalarına ve tek elle metinleri kolayca düzenlemelerine de olanak tanıyor. Akordeon stili sapının bir bölümü telefonun daha iyi kavranmasını sağlıyor, bir bölümü akıllı telefon standı olarak kullanılıyor.

Amazon'un en çok satan akıllı telefon aksesuar listesine göz atın ve PopSocket'ı dördüncü en popüler öğe olarak görürsünüz. Bu yıl tek başına, şirket 25 milyon PopSocket sattı ve Noel'den önce 5 milyon daha fazla satış yapmayı planlıyorlar.

2014'te PopSocket, yalnızca kulaklıkları tutmak için bir aksesuar olarak üreteci mucit David Barnett'ın garajından çevrimiçi olarak satıldı. Şimdi PopSockets markası, Target, Walmart, Best Buy ve tüm büyük kablosuz iletişim sağlayıcının ülke genelindeki satış noktalarında bulunmaktadır. Ayrıca, cihaz 40 diğer ülkede satılıyor ve şirketin deniz aşırı genişleme planları var. Barnett, PopSockets'ın uluslararası pazarın yüzeyini neredeyse hiç çizmediğini ancak sadece bu ay Finlandiya ve Singapur'da ofis açacağını söyledi.

Şimdi, hayal edebileceğiniz her renk ve tasarımda sonsuz sayıda farklı farklı PopSocket var. Hatta şirketin web sitesinde kendiniz de tasarlayabilirsiniz.

Akıllı telefon aksesuarı PopSocket çılgınlığı giderek büyüyor - Resim: 2

Barnett, şirketin geleceği için iddialı planları olduğunu ve PopSocket'un yalnızca bir başlangıç ??olduğunu söylüyor. Çin, Kore, Meksika ve Seattle'da üretim tesisleri bulunan PopSockets LLC, önümüzdeki birkaç ay boyunca araba için bir aparat ve PopSockets seti çıkartacak.

PopSocket'ın henüz Türkçe karşılığı yok. Çılgınlık ülkemize ne zaman gelecek merak ediliyor. PopSocket'ın yurt dışı fiyatı 10 dolar.