Abone Ol

AK Partili vekil: Yozgat'ı kıskanıyorlar

AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, "Biz Meclis'te etrafımızdaki Milletvekillerinin taarruzuna maruz kalıyoruz. Kıskanıyorlar. Yav bu Yozgat ne oldu, nereye gidiyor diyorlar. İnanın bizi kıskanıyorlar" diye konuştu.

AK Partili vekil: Yozgat'ı kıskanıyorlar

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafından Şubat ayı İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, Yozgat BelediyeBaşkanı Kazım Arslan, AK Parti İl Başkanı Celal Köse, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Yozgat'ta 'köy odası' geleneği yaşatılıyor

Burada konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, "Biz Meclis'te etrafımızdaki milletvekillerinin taarruzuna maruz kalıyoruz. Kıskanıyorlar. Yav bu Yozgat ne oldu, nereye gidiyor diyorlar. Havaalanı, hızlı tren, işte odur, budur bir sürü yatırım aldı. Bu neyin nesidir diyorlar. İnanın bizi kıskanıyorlar.

Bakın son on yılda Yozgat’ta çok şey değişti. 11 katrilyon hizmet aldık. Maddi, manevi kalkınmaya Yozgat çok müsait. Liderimiz de Yozgat’ı çok seviyor. Onun önemsediğinin en büyük işareti de, büyükşehirlerde kurulmasını hayal ettiğim dediği şehir hastanesinin ilkini Cumhurbaşkanımız Yozgat’a hediye etti.

Bakın küçük şehir Yozgat, Büyükşehir yatırımını ilk alan da Yozgat. Bu ayrıcalıktır. Bu Yozgat’ın önemsendiğinin göstergesidir. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlar Kurulu Yozgat’a önem veriyor. Yozgat’ın bir dediği iki edilmiyor. Bugün ne dediysek hepsi oldu" ifadelerini kullandı.