Abone Ol

AKP'li eski vekil: Hacamat yaptırın çünkü...

AK Parti Manisa eski Milletvekili Muzaffer Yurttaş, ilaçların yan etkilerine maruz kalmadan doğal yollardan hastalıklar ile mücadele etmenin mümkün olduğunu belirterek, hacamatı tavsiye etti.

AKP'li eski vekil: Hacamat yaptırın çünkü...

AK Parti Manisa eski Milletvekili Dr. Muzaffer Yurttaş, hastalıklarla doğal tedavi yöntemleri ile mücadele etmenin yolları hakkında önemli bilgiler verdi. Yurttaş, grip ve soğuk algınlığı gibi sık rastlanan hastalıklara karşı vücut direncini arttırıcı, bağışıklık sistemini güçlendiren doğal tedavi yöntemlerinin uygulanarak insanların rahat bir kış geçirebileceğini belirtti. Vücut direncini arttıran, vücuttaki ağır metal ve toksinlerden kurtulmanın en doğal yöntemlerden birinin de vücudun herhangi bir yerinin üzerine boynuz, bardak, kupa ya da şişe oturtarak kan alma olarak bilinen 'hacamat' tedavisi olduğunu söyleyen Dr. Yurttaş, "Hacamat, kısaca deri altında birikmiş, vücutta hastalıklara neden olan toksinlerden yoğun kanın vakumlanarak dışarı alınması işlemidir. Hacamat, metabolizmayı düzenleyerek bağışıklığı güçlendirdiğinden düzenli yaptıranlar, çok sık grip ve soğuk algınlığına yakalanmaz, daha sağlıklı ve daha dinç görünüme sahip olurlar" dedi.
Dr. Yurttaş, "Ağrısız, acısız, yatak istirahatsiz, iş gücü kaybı olmadan tatbik olunan bir tedavi metodu olan hacamat, hastalıklardan korunmanın ve sağlıklı yaşamanın en kolay yoludur. Hacamat uygun zaman dilimlerinde belli aralıklarla usulüne uygun olarak yapılırsa, vücudun dışarıya atamadığı ağır metaller, toksinler, serbest radikaller, kullanılan ilaçların ve hormonlu gıdaların vücutta bıraktığı kalıntılar emilerek bedenimizin normal formuna gelmesi sağlanmış olur. Ayrıca, hacamatın, hastalıklardan korunmak anlamında önemli bir katkısı olması sebebiyle her yaş grubundaki sağlıklı insanların da yılda iki sefer yaptırması tavsiye edilmiştir" dedi. Opr. Dr. Yurttaş, hacamatın faydalarını şu şekilde sıraladı:
"Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir, vücuda direnç kazandırır. Kanda birikmiş ağır metal ve toksinlerin atılmasını sağlar. Ödemleri çözer. Kan üretimi ile görevli organları uyarır. Beyin fonksiyonlarını canlandırır. Ağrıları giderir. İleride oluşabilecek muhtemel hastalıkların önlenmesinde etkilidir. Bel, boyun fıtığı, eklem ağrıları, karaciğer, kalp hastalıkları, psikolojik hastalıkların ve bunun gibi tüm kronik hastalıkların tedavisinde faydalıdır. Göze canlılık verir, görme kabiliyetini artırır. Başından hacamat olan bir insan bunu hemen fark eder. Unutkanlık ve dikkat eksikliği olanlar, okuduğunu zor anlayanlar ve baş ağrısı şikayeti olanlar için kafadan hacamat çok faydalıdır. Ezber kuvvetini artırır, hızlı karar alma yeteneğini geliştirir. Hacamat, çocukların gelişiminde, gençlerde ise daha dengeli bir ergenlik geçirmelerine yardımcıdır."


AKP'li eski vekil: Hacamat yaptırın çünkü... - Resim: 1