Abone Ol

AKP'nin yıldönümü kutlamasındaki fotoğraflara İsmail Küçükkaya ne dedi?

Medyafaresi.com özel haber- FOX TV Çalar Saat programının başarılı sunucusu İsmail Küçükkaya, dün Ankara'da düzenlenen AK Parti'nin 16. kuruluş yıldönümü kutlamasından kameralara yansıyan ilginç kareleri ekrana taşıdı.

Davutoğlu'nun fotoğrafına İsmail Küçükkaya'dan çarpıcı yorum

Emre Can Gökboğa / Medyafaresi.com

FOX Sabah haberleri Çalar Saat'in sevilen sunucusu İsmail Küçükkaya, bugün Çalar Saat'te, dün Ankara'da düzenlenen Ak Parti'nin 16. kuruluş yıldönümü kutlamasında çekilen fotoğrafları yorumladı.

İsmail Küçükkaya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bizzat telefon açmasına rağmen partinin kurucularından Abdullah Gül'ün programa katılmamasını, "Çünkü o biraz rahatsız benim anladığım kadarıyla. Yani kurucusu olduğu partinin Türkiye'yi bugün itibariyle getirdiği durumdan rahatsız" şeklinde yorumladı.

Küçükkaya, Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu'nun birlikte olduğu fotoğrafa, "Bu fotoğraf bizim çok dikkatimizi çeken fotoğraflardan bir tanesi. Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Hanım. Gerçekten de bir ülkede başbakanlık yaparken, %50 oy almasaına karşın gıkını bile çıkarmadan istifa etti. Çünkü yola seninle devam etmeyeceğiz denildiği zaman bıraktı. Yani dünya siyasi tarihine geçti Ahmet Davutoğlu" dedi.

İsmail Küçükkaya, daha sonra damadı Kavurmacı ile gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile partinin kurucularından Bülent Arınç'ın birlikte olduğu fotoğrafı göstererek, "Dün kuruluş yıldönümünde gülüyorlardı, acaba gönülleri de gülüyor muydu? Ben bunu düşündüm" dedi.

İsmail Küçükkaya son olarak izleyicilere, "Ne dersiniz? Adalet Partisi kurulduğundan bu yana nereden nereye geldi?" sorusunu yöneltti.

İŞTE İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN O YORUMLARI...