Abone Ol

Aile İşi dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

ATV ekranlarında yakında başlayacak olan Aile İşi dizisi ilk tanıtım fragmanıyla izleyicide merak uyandırdı. Peki, Aile İşi dizisinin konusu nedir? Aile İşi oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Aile İşi dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı!

Yeşilçam filmleri tadında olması beklenen Aile İşi dizisi ilk tanıtımı yayınlandığı anda merak edilmeye başlandı. Özellikle başarılı ve son dönemlerde ekranlarda görünmeyen oyuncuların bir araya geldiği Aile İşi dizisinde sıcak bir aile ekranlara gelecek.

AİLE İŞİ GENEL KONU

Ece ailesini bir kazada kaybetmiştir ve hafızası da kazayla beraber silinmiştir. Ancak Ece’nin yeni bir ailesi olacaktır. Bu yeni aile üyeleri ise tamamen farklı ve birbirini tanımayan kişilerden oluşmaktadır. Bu kurmaca ailenin asıl amacı ise Ece’nin hafızasını yeniden kazanmasını ve ailesine olanları hatırlamasına yardımcı olmaktır. Ancak bunun bir bedeli olacaktır elbette...

AİLE İŞİ OYUNCULARI

Aile İşi dizisinde rol alacak oyuncular şunlar:
Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Füsun Demirel, Can Bonomo, Sait Genay, Murat Akkoyunlu, Osman Wöber, Mine Kılıç, Şafak Karali ve Özgür Emre Yıldırım.

UFUK ÖZKAN KİMDİR?

1975 yılında Almaya’da doğan Ufuk Özkan, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. 2001 yılında üniversiteden mezun olan Ufuk Özkan, bir süre İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oyuncu olarak çalışmış ve Tiyatro Kılçık ile 3 yıl Kabare Tiyatrosu yapmıştır. Ancak Özkan’ın tanınması Kanal D ekranlarında yayınlanan Geniş Aile dizisiyle olmuştur. Sonrasında ise uzun yıllar Zengin Kız Fakir Oğlan dizisinde Nurhan karakteriyle ekranlara gelmiştir.

PELİN AKİL KİMDİR?

1986 İstanbul doğumlu olan Pelin Akil, Arka Sıradakiler dizisi ile tanındı. Dizide 4 sezon oynayan Akil, sonrasında Suskunlar, Osmanlı Tokadı gibi sevilen dizilerde oynamıştır. Son olarak bu yaz Ne Münasebet dizisi ile ekranlara dönen Pelin Akil dizinin yayından kaldırılmasıyla beraber Aile İşi dizisinde ekranlara gelecek.

HASİBE EREN KİMDİR?

1975 Almanya doğumlu olan Hasibe Eren 2010 senesinde Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans programından mezun olmuştur. 1996 senesinde Sıdıka dizisiyle ünlenen Eren’in son olarak akıllarda yer eden rolü ise Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Makbule rolüdür. Uzun senelerdir İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları çocuk eğitim biriminde görev yapan Hasibe Eren bir çok oyuncuya da koçluk yapmıştır.