Abone Ol

Ahmet Şık'tan Tuğçe Kazaz'a: Ramazan şerbetini fazla kaçırmışsın

Tuğçe Kazaz'ın Twitter'da yaptığı "Bende artık AK Parti'ye ufak ufak soğumalar başladı" açıklamasının devamında Ahmet Şık ile girdiği ilginç tartışma gündem oldu.

Ahmet Şık'tan Tuğçe Kazaz'a: Ramazan şerbetini fazla kaçırmışsın

Sosyal medya alemlerinde, özellİkle Twitter'da paylaştığı mesajlarla muhalif tüm kesimlerin yüzünü gülümseten Tuğçe Kazaz, "Bende artık AK Parti'ye ufak ufak soğumalar başladı" twitinin ardından ara verdiği twitlerine kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Ahmet Şık'tan Tuğçe Kazaz'a: Ramazan şerbetini fazla kaçırmışsın - Resim: 1

Gazeteci Ahmet Şık'ın HDP'nin İstanbul milletvekili adayı olmasını Twitter hesabından eleştiren Tuğçe Kazaz, bir biri ardına paylaştığı mesajlarında, Ahmet Şık'ın gözünde bir gazeteciden ziyade, daha çok bir provakatör olarak kalacağını söyledi.

Ahmet Şık'tan Tuğçe Kazaz'a: Ramazan şerbetini fazla kaçırmışsın - Resim: 2

İlk twitin ardından paylaştığı mesajında, Şık'ın adaylığını, "Şimdi bu Ahmet Şık'ın tutukluluk sürecine şahsen çok üzülmüştüm. Şimdi ona iki çift sözüm olacak. Ahmet Şık, o kadar artistlik yaptın meğer hepsi menfaate giden yol içinmiş" sözleriyle eleştiren Kazaz, Şık'a, "Bedelli vekil koltuğun hayırlı olsun" dedi.

Ne içiyorsun diyen dangalaklara bak! ne içeceğim tabi ki Ramazan şerbeti:) Neyse, Ahmet Şık ve Sözcü gazetesine de değinip konuyu şimdilik kapatacağım.

Mesajlarına gelen tepkilere, "Ne içiyorsun diyen dangalaklara bak! ne içeceğim tabi ki Ramazan şerbeti:) Neyse, Ahmet Şık ve Sözcü gazetesine de değinip konuyu şimdilik kapatacağım" yanıtı veren Tuğçe Kazaz'aen son olarak HDP İstanbul Milletvekili adayı Ahmet Şık'tan Ramazan şerbetli bir yanıt geldi.

Ahmet Şık'tan Tuğçe Kazaz'a: Ramazan şerbetini fazla kaçırmışsın - Resim: 3

Ahmet Şık'tan Tuğçe Kazaz'a: Ramazan şerbetini fazla kaçırmışsın - Resim: 4

Twitter hesabından Tuğçe Kazaz'ın mesajlarını da yayınlayan Ahmet Şık, Kazaz'a, "Ramazan şerbetini fazla kaçırmışsınız onu anladım. Ama merak ettim, hepi topu 427 karaktere sığdırdığınız 3 ileti için 18 dakika düşünmeniz kanaat önderi olmanızın gereği mi?" diye sordu.