Abone Ol

Ahmet Kekeç: Fetullah Gülen kaos planı için mesaj verdi!

Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Fetullah Gülen'in seccadeye ayakkabıyla bastığı fotoğrafı analiz etti. Kekeç bu uygunsuz görüntünün bilinçli verildiğini ve yeni bir kaos planı mesajı olabileceğini yazdı.

Ahmet Kekeç: Gülen kaos planı için mesaj verdi!

FETÖ elebaşı Gülen'in ABD'nin en çok satan gazetelerinden Wall Street Journal Gazetesi'ne verdiği röportaj sırasında çekilen fotoğraflar tartışma yarattı. Star Gazetesi Yararı Ahmet Kekeç, özellikle Gülen seccadenin üzerine bastığı fotoğrafın hangi mesajları içerdiğini kaleme aldı.

Yaptığı bu uygunsuz hareketle Gülen'in, taraftarlarına bir şeyler anlatmaya çalıştığını belirten Kekeç, tutuklu olan FETÖ'cülere verilen ümitlerden de yola çıkarak yeni bir 'kalkışma' ya da 'kaos planı'nın devreye sokulmak istendiğini yazdı. Ve uyardı.

Ahmet Kekeç: Fetullah Gülen kaos planı için mesaj verdi! - Resim: 1

İşte Ahmet Kekeç'in yazısından öne çıkanlar:

Yeni darbe tarihi “Eylül”dü. Sonra “Kasım” diye revize ettiler.Ayakkabısıyla seccadenin üzerinde poz veren rezilin bir gün gelip kendilerini “delik”ten çıkaracağına inanıyorlar.

Cezaevi yönetimlerinin bir zaafı olarak kurdukları haberleşme sisteminden yaydıkları tevatürleri, “Kesin bilgidir... Hoca efendi rüyasını görmüş... Kurtuluyorsunuz...” diye süslemeyi de ihmal etmiyorlar.

Bir defasında Hazreti Yusuf’u getirtmiş, namaz kıldırmışlardı.

“Cezaevine gelmiş” diyordu firari polis şefi, “Arkadaşlar topluca namaza dururken ön safa geçmiş, onlara namaz kıldırmış.”

Bu manyak, daha önce de, hamurlara cinlerin musallat edildiğini öne sürmüştü:

Halk Ekmek’te çalışan bir tanıdığı gece cinlerin gelip hamurlara büyü yaptığını, bu hamurlardan yapılmış ekmekleri yiyenlerin de AK Parti’ye oy verdiklerini anlatmış... Aynı zamanda akademik titre sahip firari dangalak da bunları sosyal medya hesabından paylaşıyor: “Kesin bilgidir... Erdoğan cinler sayesinde kazanıyor.”

Eylül ve Kasım ayları zikredildiğine göre, demek ki, yeni “kesin bilgiler” (!) elde ettiler...