Abone Ol

Ahmet Kaya'nın ağabeyi Ivana Sert'in Kum Gibi performansını beğendi!

İvana Sert, iki hafta önce Ahmet Kaya'nın Kum Gibi şarkısını yorumlam ve müzik dünyası ve sosyal medya tarafından eleştiri almıştı. Ancak Ahmet Kaya'nın ağabeyi Mustafa Kaya Sert'e destek çıktı!

Ahmet Kaya'nın ağabeyi Ivana Sert'in Kum Gibi performansını beğendi!

'İşte Benim Stilim' adlı moda yarışmasında jüri olmasının ardından ekranlardan uzak kalan İvana Sert, bu senenin başında da şarkıcılığa adım atarak 'İmalat Hatası' isimli şarkısına klip çekti.

İki hafta önce, Ahmet Kaya'nın 'Kum Gibi' şarkısını seslendiren Sert sosyal medyada eleştri yağmuruna tutuldu.

Ivana Sert'e bir yorum da Ahmet Kaya'nın abisi Mustafa Kaya'dan geldi.

Kanal D'deki '2. Sayfa' programına açıklama yapan Mustafa Kaya, şunları söyledi:

Ahmet Kaya'nın ağabeyi Ivana Sert'in Kum Gibi performansını beğendi! - Resim: 1

"Programa İvana Sert isimli bir kardeşimiz katılmış ve Ahmet Kaya'nın Kum Gibi şarkısını okumuş. Bana da şarkının sözlerini değiştirmiş, sözlere başka anlamlar yükleyip, çarpıtmış' diye duyumlar geldi.

Ben de merak ettim ve programı izledim. Fakat şarkının sözlerinde herhangi bir değişiklik ve herhangi bir başka anlam yükleme ya da çarpıtma görmedim.

Şarkıyı gayet güzel ve ritmine uygun bir şekilde okumuş. Yüreğine sağlık Ivan kardemişimizin. Medeni cesaret göstermiş, televizyona çıkmış okumuş.

Ben eleştiri yapmayacağım çünkü eleştiri yapılacak bir şey yok. O eleştiri yaptığını zannedip de hezeyan gösterenleri de kınıyorum. Türk insanına yakışmayan sözler söylemeyin.'