Abone Ol

Ahmet Hakan'dan o ünlüye Vatan Şaşmaz tepkisi

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, sunucu Vatan Şaşmaz'ın, eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesi sonrası sosyal medya hesabında "Vatan şaştı" paylaşımını yapan Orhan Aydın'a tepki gösterdi.

Ahmet Hakan'dan o ünlüye Vatan Şaşmaz tepkisi

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, sunucu Vatan Şaşmaz'ın, eski manken Filiz Aker tarafından öldürülmesi sonrası sosyal medya hesabında "Vatan şaştı" paylaşımını yapan Orhan Aydın'a tepki gösterdi. Hakan, "Sözüm ona sosyalist falan takılıp da Vatan Şaşmaz’ın ardından “Vatan şaştı” diye çirkin espriler yapan tipler" dedi.

Ahmet Hakan'ın "Cinayet artı intihar’ vakasının ortaya çıkardığı yurdum tipleri" başlığıyla yayımlanan (29 Ağustos 2017) yazısı nın iligli kısmı şöyle:

- NE MALUM’CULAR: “Ne malum Vatan ile Filiz’in üçüncü kişi tarafından öldürülmediği? Ne malum... Ne malum...” deyip duran tipler.

- NE ACAYİP’ÇİLER: “Bir yandan Çocuklar Duymasın izliyoruz, bir yandan da Vatan Şaşmaz’ın öldürüldüğü haberini alıyoruz. Ne acayip” diyen tipler.

- ESPRİ’CİLER: Sözüm ona sosyalist falan takılıp da Vatan Şaşmaz’ın ardından “Vatan şaştı” diye çirkin espriler yapan tipler.

yazının devamı için tıklayın