Abone Ol

Ahmet Hakan'dan Cem Küçük'e: Hadi şimdi de böğür..

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim" sözlerini Cem Küçük'e hatırlattı.

Ahmet Hakan'dan Cem Küçük'e: Hadi şimdi böğür..

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse, bu raconu bizzat kendim keserim" sözlerinin ardından köşe komşusu Ertuğrul Özkök ile polemiğe giren Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'e sert sözlerle yüklendi.

Hakan, Cem Küçük'e "Hani “Savcılar elimin altında” falan diye çalım satıyordun ya... Artık sadece Reis’in Osmanlı tokadı var suratının üstünde. Hadi uza şimdi. Böğüre, böğüre uza" dedi.

Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın danışmanlığı görevini de yürüten Akif Beki'nin Hürriyet'te yayımlanan yazılarına son verilmişti. Söz konusu ayrılığın Beki'nin "AKP için kaleme aldığı eleştirel yazılar" nedeniyle gerçekleştiği öne sürülmüştü.

Beki'nin Hürriyet'te yayımlanan son yazısında kullandığı "İyi, kötü anılarımız var, bir çift söz de komşum Özkök’e: Gidiyorum ama çok da rahatlama, hemen koyverme, gözüm üstünde" ifadesi, kimi köşe yazarları için tartışma konusu olmuştu.

Küçük, "Şeytani bir operasyoncu: Ertuğrul Özkök" başlığıyla yayımlanan (14 Ağustos 2017) yazısında "Hakikaten kendilerine özel ödül vermek gerekir. Sözün kısası Özkök, Akif Beki'nin kovulmasına onay vermiştir. Zaten bu Ertuğrul Özkök gibi oynak bir şeytan Türk medyasına gelmemiştir" ifadesini kullanmıştı. Özkök'ün Küçük'e yanıtı ise "Her gün 'en derin devlet' adına konuşan bu arkadaş, medya tarihindeki en en en derin operasyonumu atlamış. Onu da bugün ben kendim açıklıyorum. Küçük Cem’i MİT’e ben yerleştirdim" esprisi olmuştu.

Cem Küçük, Özkök'ün bahsi geçen esprisi üzerine Beyaz TV'de katıldığı programda şunları söylemişti:

"Sen kimsin ya? Ertuğrul Özkök, sen kimsin? Bütün Hürriyet'i toplasan benim serçe parmağım kadar güçlüsün. Ben Aydın Doğan'a talimat veririm, gereğini yapar."

Ahmet Hakan'ın "Hadi, bundan sonra böğür de görelim" başlığıyla yayımlanan (22 Ağustos 2017) yazısının ilgili bölümü şöyle:

Tehdit ettin... Şantaj yaptın... Parmak salladın... Racon kestin...

Ve böğürüp, böğürüp durdun.

Ne oldu sonunda?

yazının devamı için tıklayın