Abone Ol

Ahmet Hakan'dan bomba iddia! AK parti İstanbul İl Başkanı...

İstanbul'da Kadir Topbaş, Ankara'da Melih Gökçek, Bursa'da REcep Altepe, Balıkesir'de Ahmet Edip Uğur'un istifası istenmiş ve oldukça tartışmalı günlerin ardından 4 başkan da istifa etmişti.

Ahmet Hakan'dan bomba iddia! AK parti İstanbul...

Kadir Topbaş'la başlayan AK Parti'li belediye başkanlarının istifasının istenmesi tartışmalarının ardı arkası kesilmiyor. Yeni isimler konuşulurken, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'dan AK Parti İstanbul İL Başkanı Selim Temurci ile ilgili bomba bir iddia geldi...

AK Parti kulisleri istifasının istenen yeni başkanlar totosu oynayanların tahminlerinden geçilmezken, Melih Gökçek ve bazı belediye başkanlarının istifasının istendiğini ilk duyuran isim olan Ahmet Hakan'dan bomba bir iddia daha geldi.

"AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ!"

Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde "İşittiğime göre AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de istifa edenler kervanına katılanlar arasında yer alıyormuş... Hatta istifa etmiş bile..." diye yazdı...

Ahmet Hakan bir başka iddiayı daha gündeme taşıdı. Hakan'a göre, Melih Gökçek'in yerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olması muhtemel Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna’ya AK Parti içinde pek sıcak bakılmıyormuş!

yazının devamı için tıklayın