Abone Ol

Ahmet Hakan'dan Akşener'e: Bu, sizin beceriksizliğiniz nedeniyle olmasın?

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in muhafazakârlar ile ilgili yaptığı bir açıklamaya tepki gösterdi.

Ahmet Hakan'dan Akşener'e: Sizin beceriksizliğiniz...

Hakan, "Muhafazakâr dindarlara ulaşamamak, Erdoğan’ın ördüğü duvarlar nedeniyle değil de sizin beceriksizliğiniz nedeniyle olmasın?" dedi.

Akşener, HaberTürk'ten Muharrem Sarıkaya'ya yaptığı açıklamada "Tek eksiğimiz muhafazakar dindarlara ulaşmakta yaşanıyor. Çünkü Erdoğan aramıza kalın bir duvar koydu. Babacan ve Davutoğlu’nun partisi bu açıdan muhafazakar dindar seçmene çabuk ulaşmayı kolaylaştıracak yapılar olacak, çünkü onlarla arasına bizim gibi duvar öremez. Babacan ötekine rahat ulaşılabilmeyi kolaylaştırır ki bu bizim için çok önemli" demişti.

Hakan Akşener'in bu ifadelerine karşılık olarak bir değerlendirmede bulundu.

Hakan, "Vay vay vay! Vay ki vay!" başlığıyla yayımlanan yazısının bir bölümünde şunları kaydetti:

Sizinle muhafazakâr dindarlar arasına kalın duvarlar ördüğünü söylediğiniz Erdoğan, aynı duvarları Babacan ve Davutoğlu için de öremez mi?

*

Madem Erdoğan’ın ördüğü kalın duvarları yıkamayacaktınız... O halde ne diye parti kurup toplumun önüne çıktınız ki?

*

Duvarları parçalamaktan aciz bir siyasetçinin, duvarların parçalanması konusunda başkalarından medet umması nasıl bir şey?

*

Muhafazakâr dindarlara ulaşamamak, Erdoğan’ın ördüğü duvarlar nedeniyle değil de sizin beceriksizliğiniz nedeniyle olmasın?

Yazının tamamı için tıklayın