Abone Ol

Ahmet Hakan: Fatih Portakal'a bin selam olsun

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'a zır cahil demiş, Portakal ise tek cümlelik bir yanıt vermişti. Fatih Portakal'ın yanıtı Ahmet Hakan'ın o kadar hoşuna gitti ki bakın, YouTube videosuyla hangi mesajı gönderdi.

Ahmet Hakan köşesinden Fatih Portakal’ın peşmergeyle ilgili sözlerine, "Peşmergeye terörist demenin zır cahillik olduğunun farkında değil" diyerek yanıt vermişti.

Portakal da, Hakan'ın sözlerine kişisel Twitter adresinden, "Zır cahil ağır olmuş ama! Diyecek bir şey yok" şeklinde cevap vermişti.

AHMET HAKAN'DAN PORTAKAL'A SELAM

Ahmet Hakan, geçen hafta sonu peşmerge tartışmasına girdiği Fatih Portakal’a Biz10TV YouTube kanalında yayınlanan programından bir cevap verdi.

Hakan, Portakal'ın meseleyi hiç kişiselleştirmediğini yalnızca kendisine, “Zır cahil demeyeydin iyiydi” dediğini hatırlatarak, "Burnundan kıl aldırmamanın geçer akçe olduğu bir dönemde... Eleştiri, üstelik ağır eleştiri karşısında sergilenen bu tahammül, ne yalan söyleyeyim, benim çok hoşuma gitti. Buradan Fatih Portakal’a bin selam yolluyorum" dedi.