Abone Ol

Ahmet Hakan: Adalet Yürüyüşü’nün fena hırpaladığı isimler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü sona yaklaştı.

Adalet Yürüyüşü’nün fena hırpaladığı isimler!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Güvenpark'tan başlattığı Adalet Yürüyüşü, planlanana göre 2 gün içerisinde İstanbul Maltepe'de sona erecek. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da, bu yürüyüşün 'hırpaladığı' isimleri yazdı.

İşte Ahmet Hakan'ın o yazısı:

‘Adalet Yürüyüşü’nün fena hırpaladığı isimler

- METİN FEYZİOĞLU: Katılmadı, gerekçe sundu, gerekçesi inandırıcı bulunmadı. Şimdi bindiren bindirene...

- ÜMİT KOCASAKAL: Muhalif kesimin yıldızı parlak isimlerinin en başında geliyordu. Yürüyüşe tavır aldı. Şimdi hiç de sempatiyle anılmıyor.

- DOĞU PERİNÇEK: Yürüyüşe karşı çıkması, hatta resmen yürüyüş karşıtı kampanya yapması... Şimdi muhalif cephede adını duyan yüzünü ekşitiyor.

- MUHARREM İNCE: Kemal Kılıçdaroğlu’nun pasif tutumuna bindirerek ilerliyordu... Fakat Kılıçdaroğlu yürüyünce... Kendisi azıcık pasif kaldı.

- AHMET TAŞGETİREN: “69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu” diye yazdı. Kendi cenahında kıyamet koptu. Hedef haline geldi. Topa tutuldu.

- DENİZ BAYKAL: Gelip iki satır yürüseydi... Kendisi açısından her şey farklı olabilirdi. Ama o “Destekliyorum” demenin ötesine geçemedi.

- GÜBRECİLER: Yürüyüşe farkında olmadan eşsiz bir katkı sundular, yürüyüşün ivme kazanmasına yol açtılar. Şimdi sersemliklerine doyamıyorlardır.

- MERAL AKŞENER: Gözler kuracağı partiye çevrilmişti fakat Kılıçdar öyle bir rol çaldı ki... Sanırım durumdan pek memnun değildir.