Abone Ol

Ahmet Çakar'dan olay yaratan CAS iddiası

Eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ilk etapta kulüpten ihraç etmeyen Galatasaray Genel Kurulu'na büyük tepki gösterdi ve Fenerbahçe ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Ahmet Çakar'dan olay yaratan CAS iddiası

Çakar, Twitter hesabından sert bir açıklama yaparak "Galatasaray Genel Kurul üyeleri, dün Türk vatandaşı değil de aslında iyi birer Fransız olduklarını kanıtlamış, omurgasız şahıslardır" ifadelerini kullandı.

OLAY İDDİA: CAS DAVASINI ETKİLEMEK İÇİN KAOS PLANI

Ahmet Çakar ayrıca 31 Mart'a ertelenen CAS davası ile ilgili, "Bazı Galatasaray Genel Kurul üyeleri, kararı Fenerbahçe aleyhine etkileyip kaos planlıyor" diyerek çarpıcı bir iddiada bulundu.

Ahmet Çakar'ın bugünkü yazısından ilgili bölüm ise şöyle;

"Şu anda ülke çok kritik bir dönemde. Üstelik Hakan Şükür ile Arif Erdem, ülke dışındalar ve haklarında yakalama kararı var. Bir kısım kişileri ihraç edip, diğerlerini ihraç etmemek iki yüzlülüktür. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sizin verginizi neredeyse sıfırladı. Aynı devlet size milyar dolarlık bir tesisin tapusunu verdi. Ama siz, sıkılmadan hükümete değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne meydan okumaya kalktınız."