Abone Ol

Ağzını bantlayıp tecavüz ettim, öldüğünü farketmedim!

Bahçelievler’de evinde eli ve kolları bağlı ve yarı çıplak halde ölü olarak bulunan üniversiteli genç kızın katili yakalandı, vahşeti itiraf etti.

Ağzını bantlayıp tecavüz ettim, öldüğünü farketmedim!

Genç kızın evine internet bağlayan kişiden şüphelenen polis, güvenlik kamerasından da kimliği tespit edilen zanlıyı olaydan kısa süre sonra gözaltına aldı.

Olay akşam saat 17.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak Sultan Apartmanı 5. Kattaki dairede meydana geldi. Üniversiteli F.Ç. (20), bir arkadaşıyla kaldığı evde eli ve kolları bağlı yarı çıplak şekilde ölü olarak bulundu. Edinilen bilgiye göre, F.Ç.’nin ev arkadaşı gece 22.00 sıralarında eve geldi ancak kapıyı açamayan durumu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eve girdiklerinde korkunç manzarayla karşılaştılar. Ekipler, elleri ve kolları koli bandıyla bantlanmış ve yarı çıplak halde halde genç kızın cesedini buldular. Üniversite okumak için Antalya’dan geldiği ve yaklaşık 1 ay önce evi kiraladığı öğrenilen genç kızın apartmanın internet bağlantılarını yapan bir kişi tarafından rahatsız edildiği öne sürüldü.

Polis ekipleri, genç kızın ev arkadaşı ve komşuların eve internet bağlayan kişiden şüphelendiklerini söylemesinin ardından apartmanın güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Kamera kayıtlarında şüpheli şahsın görüntülerini tespit eden polis ekipleri zanlının yakalanması için operasyon başlattı. Polis, cinayeti işlediği öne sürülen şahsı kısa sürede gözaltına alarak Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğüne götürdü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından genç kızın cesedi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

KORKUNÇ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak Sultan Apartmanı 5. Katta S.K. adlı bir arkadaşıyla kaldığı dairede, üniversite öğrencisi Fatımanur Çelik (20)’elleri ve kolları bağlı, yarı çıplak boğularak öldürülmüş halde cesedi bulunmuştu. Çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetisyen Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi Fatımanur Çelik’in İstanbul Üniversitesi’nde okuyan ev arkadaşı S.K.’nın ifadesine başvurdu. Bir yandan da, apartmanın güvenlik kamera görüntüleri incelendi. İncelenen görüntüler, hemen S.K.’ya da gösterildi. S.K. görüntülerde, cinayet öncesi ve sonrasında apartmana giriş-çıkış yaptığı görülen bir kişiyi teşhis etti. Bu kişi cinayetin şüphelisi olarak araştırılmaya başladı. Bu kişinin hemen arka sokakta elektrikçinin yanında çalışan Cem K. (22) olduğu anlaşıldı. Evli ve bir erkek çocuk sahibi öğrenilen Cem K.’nın Bahçelievler’dek evine baskın düzenlendi. Evde bulunamayan Cem K’nın bir internet kafeye sıklıkla gittiği öğrenildi. Bunun üzerine sözkonusu internet kafeye giden ekipler, Cem K’yı bir taksiye bineceği sırada yakaladı. Cem K.’nın üzerinde yapılan aramada öldürülen Fatımanur Çelik’a ait cep telefonundan çıkarılan hafıza kartı bulundu. Cem K’nın olayın ardından aldığı telefonun hafıza kartını çıkartarak internet kafede içindeki fotoğrafları incelediği anlaşıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan Cem K’nın “Ondan çok etkilendim. Ona sahip olmak için böyle bir şey planladım. Her seferindeki gibi o gün de internete bakacağımı söyleyerek girdim. Onunla birlikte olmak istedim. Bu yüzden ona doğru harekette bulundum. Bayıldıktan sonra ağzını ve burnunu koli bandıyla bantladım. Ona tecavüz ettikten sonra öldüğünü fark ettim. Olay anını daha fazla hatırlamıyorum" dediği belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan S.K. ise ifadesinde, “Biz Fatımanur ile Antalya’dan çocukluk arkadaşıyız. Ailelerimiz Antalya’da yaşıyor. Bir ay önce Fatımanur ile birlikte evi kiraladık. Bizim düzgün bir yaşantımız vardı. Genelde evdeyiz. Akşamları dışarı bile çıkmıyoruz. 15 gün önce bağlattığımız interneti kontrol edeceğini söyleyen bir kişi geldi. Üç gün boyunca, internet ve elektrik arızasına bakma bahanesiyle kapı zilimizi çaldı. İnterneti denetlediğine dair bir form bile hazırlamıştı. Ona kapıyı açtığımızda hiç yüzümüze bakmıyordu. Bundan bize bir zarar gelebileceğini düşünmedik. Bu yüzden zili çaldığında ona kapıyı açıyorduk. Yoksa biz onu önceden hiç tanımıyorduk. Olay günü Fatımanur benim telefona bir mesaj attı. Mesajda, ‘internetçi yine geldi bir türlü işi bitmiyor. Bir şeyleri tamir edip duruyor.’ yazıyordu. Mesajın ardından aradık telefonu kapalıydı. Sonra eve arkadaşla eve gittik kapıyı açamadık. Çilingir çağırıp kapıyı açtırdık. İçeri baktığımızda Fatimanur’u bu halde gördük. Polise haber verdik" dediği öğrenildi. Cem K’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

PİŞMANIM

Bahçelievler’de dün Fatımanur Çelik’i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Cem K. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Cem K. gazetecilerini sorularına "Pişmanım" diye yanıt verdi.

Bahçelievler’de dün Fatımanur Çelik’i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Cem K. sevk edildiği Bakırköy Adliyesi’nde tutuklandı. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Cem K. " kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı. Cem K. Metris Cezaevi’ne gönderildi.
DHA