Abone Ol

Ağlama Anne'nin Damla'sı Özlem Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Karagümrük Yanıyor isimli dizi ile kamera karşısına geçen güzel oyuncu Özlem Yılmaz şimdilerde Ağlama Anne adlı dizide Damla karakterini canlandırıyor. İşte Özlem Yılmaz hakkında bilinen tüm detaylar..

Ağlama Anne'nin Damla'sı Özlem Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Ağlama Anne adlı dizide Damla karakterini canlandıran Özlem Yılmaz hakkında bilmek istediğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz… Özlem Yılmaz kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı diziler ve filmler…

ÖZLEM YILMAZ KİMDİR?

17 Temmuz 1986 yılında doğan Özlem Yılmaz aslen Rize'li olmasına rağmen doğma büyüme Bakırköylüdür. Kartaltepe İlköğretim Okulu, Kültür Koleji ve ardından lise eğitimini Ataköy Cumhuriyet Lisesi'nde tamamlamıştır.

Çocukluğundan beri en büyük hayali olan tiyatro ve sinema eğitimi almak üzere Müşfik Kenter'den özel ders almaya başladı ama kısa bir zaman geçtikten sonra babasını kaybettiği için çalışmalarına bir süre ara vermek zorunda kaldı.

Bir sene sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne girip orda eğitimine kaldığı yerden devam ettikten sonra 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu.

Mezun olduğu yıl ATV kanalında yayınlanan “Karagümrük Yanıyor” adlı diziyle ekranlara merhaba dedi. Aynı yıl içerisinde Felek Ne Demek ve Rüyalarda Buluşuruz adlı dizilerde de oynayan Özlem Yılmaz, başarısı kadar çalışkanlığını da ispatladı.

2009 – 2011 yıllarında yayınlanan “Unutulmaz” dizisindeki performansı ile özellikle gençlerden oluşan büyük bir hayran kitlesi kazandı. Özlem Yılmaz’ın ilk sinema deneyimi ise 2013 yılnda Karaoğlan filmi ile olmuştur. Özlem Yılmaz, 9 Kasım 2013 tarihinde Ahmet Ayar ile evlendi. 8 Mayıs 2015 tarihinde boşandı.

Şimdilerde Atv ekranlarında gösterime giren Ağlama Anne adlı dizide Damla Fırıncıoğlu karakterini canlandıran Özlem Yılmaz, 1.71 metre boyunda, 57 kilo ve Yengeç burcudur.

Özlem Yılmaz’ın rol aldığı diziler ve filmler:

2006 – Karagümrük Yanıyor (Elmas) (TV Dizisi)
2006 – Felek Ne Demek (Tülay) (TV Dizisi)
2006 – Rüyalarda Buluşuruz (Emine) (TV Dizisi)
2007 – Dicle (Lal) (TV Dizisi)
2007 – Zoraki Koca (Ayşe) (TV Dizisi)
2008 – Dantel (Firuze) (TV Dizisi)
2008 – Servet Avcısı (Zeynep) (TV Dizisi)
2009-2011 – Unutulmaz
2010 – Oda (Eda) (TV Dizisi)
2011 – Dedektif Memoli (Ezo) (TV Dizisi)
2013 – Karaoğlan (prenses Çise Hatun) (Sinema Filmi)
2013 – Kaçak (Nurgül) (TV Dizisi)
2014 – Emanet (Zelal) (TV Dizisi)
2015 – Kara Ekmek (Asiye) (TV Dizisi)
2018 – Ağlama Anne (Damla Fırıncıoğlu) (TV Dizisi)

Ağlama Anne'nin Damla'sı Özlem Yılmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında? - Resim: 1