Abone Ol

Ağaçla evlenen kadın soyadını değiştirme talebinde bulundu

Medyafaresi.com Dış haberler: Mürver ağacı ile evlenenen Kat Cunningham adlı kadın soyadını Mürver Ağacı olarak değiştirmek istediğini ve evli olduğunu belli etmek istediğini söyledi

Ağaçla evlenen kadın soyadını değiştirme talebinde bulundu

Lara Sili/ Medyafaresi.com Dış haberler:

34 yaşındaki İngiliz Kate Cunningham bir ağaç ile evlendi.

2 çocuk annesi olan ve eşinden ayrılmış olan Kate Cunningham, ailesinin ve arkadaşlarının katıldığı ve parkta gerçekleşen bir düğün ile parkta bulunan  bir Mürver Ağacı ile evlendi.

Ağaçla evlenen kadın soyadını değiştirme talebinde bulundu - Resim: 1

Kate Cunningham ağacın bulunduğu parktaki ağaçların kesilip yerlerine yol yapılma ihtimali olduğunu ve konuya ilişkin dikkat çekmek istediği için bir ağaç ile evlendiğini söyledi.

Kate Cunnigham soyadını değiştirmek istediğini ve yeni soyadının Mürver Ağacı olmasını istediğini dile getirdi.

Kate Cunningham erkek arkadaşının bir ağaç ile evlenmesine anlayış gösterdiğini ve hatta düğünün düzenlenmesine yardımcı olduğu söyledi.

Kate "Büyük oğlum bir ağaçla evleneceğimi ilk duyduğunda utanmıştı ve çok şaşırmıştı, ama artık o şaşkınlığı geçti ve düğünüme bana destek olmak için yanıma geldi. Oğlumun bu büyük günümde yanımda olması bana çok mutluluk veriyor. Ayrıca babama da bana destek çıktığı ve hep yanımda olduğu için teşekkür etmek istiyorum. Soyadımı Mürver Ağacı olarak değiştirmek istiyorum ve insanların evli bir kadın olduğumun farkına varmalarını istiyorum." dedi.