Abone Ol

Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?

Afra Saraçoğlu kimdir? Aslen nereli, kaç yaşında ve ailesinin kim olduğu merak ediliyor. İşte Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Ece'si il ilgili az bilinenler ve güzel oyuncu hakkında merak edilenler...

Afra Saraçoğlu kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli?

Afra Saraçoğlu kimdir sorusu şu an en sık merak edilen sorulardan biri oldu çünkü güzel oyuncunun Posta Gazetesi’nde konuşan Afra Saraçoğlu, özel hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Peki Afra Saraçoğlu, kaç yaşında, nereli ve ailesi kim, Saraçoğlu’nun hakkında merak ettiğiniz her şey haberimizde.

AFRA SARAÇOĞLU KİMDİR?

Fazilet Hanım ve Kızları’nın Ece’si Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1998’de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde okuyan Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz’in kendisini sosyal medyadan keşfetmesiyle fırsat yakaladı.

Afra Saraçoğlu, Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde Yeşilçay’ın kızını oynayarak oyunculuğa adım attı.

Kötü Çocuk filminde rol aldı. 20 yaşındaki oyuncunun ilk ekran deneyimi ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Ece Çamkıran rolü oldu.

Afra Saraçoğlu ”Öpüşmem, sevişmem gibi Türkan Şoray kanunlarınız var mı?” sorusuna şu cevabı verdi:

”20 yaşındayım, asla sevişmem. Bu benim kırmızı çizgim. Ama 5-6 yıl sonra projeye göre fikrim değişebilir.” diye konuşmuştu…

Ailesinin Fenerbahçe'li olması ve Fenerbahçe'de büyümüş olması nedeniyle Fenerbahçe takımını tuttuğunu belirten güzel oyuncu ayrıca bir anı defteri tuttuğunu ve gün içinde kendisini ne etkilediyse onları kaleme aldığını belirtmiştir.