Abone Ol

Adriana Lima Türkiye'de çıkan o haberlere isyan etti

Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Adriana Lima eski sevgilisi Miltiadis Kastanis ile birlikte fotoğraf paylaşmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu fotoğrafın ardından Adriana Lima'dan açıklama geldi.

Adriana Lima Türkiye'de çıkan o haberlere isyan etti

Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Adriana Lima eski sevgilisi Miltiadis Kastanis ile  birlikte fotoğraf paylaşmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu fotoğrafın ardından Adriana Lima'dan açıklama geldi. Lima o benim eski sevgilim değil gay bir arkadaşım dedi.

İşte Adriana Lima'nın yaptığı o paylaşım:

“Bugün Instagram’ı gerçeğin bir platformu olarak kullanmak için buraya geldim. Yukarıda yazılan Türkçe ifadeleri anlamasam da benim ve sadakatle bağlı olduğum ‘aşkım Metin’ hakkında söylentiler dolaşıyor. Evet ‘aşkım Metin’ diyorum. Diğer gördüğünüz adam ise gay arkadaşım Miltiadis Kastanis. Evet ‘gay arkdaşım' dedim ve ailemin bir parçası. Türkiye’ye aşık olma nedenim ise bu ülkeden ve insanlarından hissettiğim büyük sevgi. Bu nedenle benim ve Metin’in özel hayatına saygı gösterin ve lütfen yalan haber yaratmayı kesin. Metin’le çıkmaya başladığımızdan beri bu durum sürüyor. Benim ve onun birlikte, mutlu olduğumuz gerçeğini kabul edin. Bu ülkeye olan sevgime gelirsek, değişmedi. Anlayışınız için teşekkür ediyorum. Tüm kalbimle sizi seviyorum, geri dönmek için sabırsızlanıyorum.”

Adriana Lima Türkiye'de çıkan o haberlere isyan etti - Resim: 1