Abone Ol

Adnan Oktar'dan Ersoy Dede'ye mektup! Mektuptaki bomba iddia

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Adnan Oktar Star gazetesi ayzarlarından Ersoy Dede'ye 4 sayfalık bir mektup gönderdi. Oktar mektubunda kediciklerin 50 bin TL karşılığında itirafçı olduğunu iddia etti.

Adnan Oktar'dan Ersoy Dede'ye mektup!

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması, cinsel taciz, santaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama ve daha bir çok suçtan dolayı tutuklanıp Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’ne konulan Adnan Oktar Ersoy Dede'ye mektup yazdı ve mektupta kendini savundu.

Adnan Oktar ayrıca mektubunda bazı kediciklerin 50 bin lira karşılığında itirafçı yapıldığını iddia etti. İşte Ersoy Dede'nin o yazısı...

Kendisi ve müritleri hakkında yazdığım yazıdan sonra Adnan Oktar’dan 4 sayfalık bir mektup aldım. Mektubunda ısrarla suçsuz olduğunu söylüyor.. İddianameyi okuyunca neyin ne olduğunu öğrenir. Asıl benim takıldığım nokta sevgi, saygı, hoşgörü ve toleranstan bahsetmesi.

Adnan Oktar'dan Ersoy Dede'ye mektup! Mektuptaki bomba iddia - Resim: 1

NEDENSE MÜRİTLERİNİZ BU NASİHATLERDEN NASİBİNİ ALMAMIŞ

Adnan Bey iyi güzel söylüyorsunuz da bu nasihatlerinizden nedense müritleriniz hiç nasibini almamış. Organize bir şekilde bana ve gazeteci arkadaşlarıma sosyal medyadan saldırıyorlar.

Her türlü iftira ve tehdide maruz kalıyoruz.. Zaten size yönlendirilen suçlamalardan biri de size muhalif olan insanları tehdit etmeniz ve iftira atmanız değil mi?

BAZI KEDİCİKLER PARA KARŞILIĞINDA İTİRAFÇI OLDU

Müritleriniz aynı suçu işleyerek başınıza yeni çoraplar örüyor, haberiniz olsun... Not: Adnan Oktar mektubunda bazı kediciklerin 50 bin lira karşılığında itirafçı yapıldığını iddia etmiş.. Bu çok çok ağır bir itham.. Ben ilgili yerlere yolladım mektubun aslını. Olayın esası neymiş anlarız..