Abone Ol

Adı Zehra ilk bölümüyle reyting listesinde kaçıncı oldu?

FOX’un merakla beklenen, yapımcılığını NTC Medya/Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, Taner Akvardar’ın yönettiği, Adı: Zehra dizisi dün akşam izleyiciyle buluştu.

Adı Zehra ilk bölümüyle reyting listesinde kaçıncı oldu?

Adı Zehra ilk bölümüyle beğenildi, ancak reyting sonuçları sıralamasında umulan başarıyı gösteremedi. Totalde 8. sıradan reyting listesine giren Adı: Zehra 9,7 share elde etti. AB Grubunda ise Adı Zehra 9,5 share ile ilk 100 program arasında 7. sırada yer aldı.

Adı Zehra'nın rakipleri de çok güçlüydü. Survivor, Yeni Gelin ve Fazilet Hanım ve Kızları gibi diziler karşısında üstünlük sağlayamasa da gelecek bölümlerde daha iyi reytingler alacağı yorumları yapıldı.

24 ŞUBAT 2018 CUMARTESİ REYTİNG SONUÇLARININ TAM LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizinin oyuncularından Zeynep Çamcı, Hatice Aslan, Seda Güven, Emre Kıvılcım, İnanç Konukçu ve tüm diğer oyuncular pasta kesip ilk bölümün yayına girmesini kutladıktan sonra, tüm ekiple hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, “Bu proje için 20 aydır çalışıyoruz.  Her dizide olduğu gibi bu dizide de çok emek var. Dizimiz kadına şiddetin dışında kadının tek başına ayakta durma çabasını anlatıyor. Toplumda bir kişiye bile bizim sayemizde farkındalık kazanırsa mutlu oluruz” şeklinde konuştu. Almanya’da ilginç sahneler yaşadıklarını anlatan Zeynep Çamcı, “Çok heyecanlıyım çok emek verdik. Dizimizin ilk çekimleri Almanya’nın Frankfurt kentinde yapıldı. Başımıza ilginç olaylar geldi. Bunlardan bir tanesi çekimler sırasında sürekli koştuğumu gören Almanların bana yardım etmek istemesi oldu. Kameraları gördüklerinde zorda olsa bunun bir rol olduğuna ikna ettik” dedi. Dizinin psikolojik yapısı çok iyi olduğunu dile getiren Hatice Aslan, “Dizi şiddetin varlığını ve bir kadının şiddete boyun eğmeyerek kimlik arama çabasını anlatıyor” dedi.

Yayınlandığı günde “Adı: Zehra”, sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer aldı. Twitter’da TT listesine girmeyi başaran dizi izleyiciden büyük beğeni topladı.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin oyunu kadrosunda Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan’ın yanı sıra İnanç Konukçu, Emre Kıvılcım ve Seda Güven gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

Frankfurt’da tutucu bir Türk ailesinin kızı olarak dünyaya gelen, 22 yaşındaki Zehra’nın, Almanya’daki yoksul ve bağnaz ailesinin evinde başlayıp, İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla ve korkunç bir suçla gölgelenmiş konağında devam eden öyküsünü anlatan “Adı: Zehra”nın ikinci bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.

Adı Zehra'nın yapımcılığını NTC Medya/Mehmet Yiğit Alp’in üstlendi, yönetmen koltuğunda Taner Akvardar’ın oturuyor, senaryosu Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir Eren ve Rana Mamatlıoğlu tarafından kaleme alınıyor.