Abone Ol

Adı: Zehra 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Hande Kurdoğlu'nun sırları ortaya çıkacak mı?

Adı: Zehra 1. bölümü ile bu akşam başladı. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan dizinin hikayesi ve kadrosu dikkatleri üzerine çekti. Peki Adı: Zehra'nın 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Adı: Zehra konusu ne, oyuncuları kimler?

Adı: Zehra 2. bölüm fragmanında büyük yüzleşme

FOX TV'nin büyük merak uyandıran yeni dizisi Adı: Zehra ilk bölümüyle ekranlara geldi. Peki Adı: Zehra'nın 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Adı: Zehra konusu ne, oyuncuları kimler?

ADI: ZEHRA 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Almanya’daki yoksul ve katı kuralları olan ailesinin evinde yaşayan Türk kızı Zehra’nın ne bir kimliği ne de hayatı üzerine bir söz hakkı vardır. Babası ve ağabeyi onu, para karşılığında istemediği bir adamla evlendirmek istemektedir, fakat  Zehra’nın gönlü Kadir adlı bıçkın bir gençtedir.

Düğün günü gelip çattığında dayanamayıp sevdiğine kaçan Zehra, bu kaçma kovalama sonucunda önce ailesinin eline düşer, ardından da ailesinin namusunu kirlettiği gerekçesiyle bir otobanda ölüme terk edilir! Ancak hayatın onun için hazırladığı sürprizler henüz sona ermemiştir. Beklenmedik olaylar sonucu Zehra’nın yolu, geçmişi sırlarla ve korkunç bir suçla örülü İstanbullu bir aileyle kesişir

OYUNCU KADROSU
Zehra Şimşek - Hande Kurdoğlu (Zeynep Çamcı)
Serkan Kurdoğlu (Alican Yücesoy)
Şule Kurdoğlu (Hatice Aslan)
Kadir Keltikli (İnanç Konukçu)
Ceren Kurdoğlu (Seda Güven)
Nadir Yaman (Hakkı Ergök)
Genco Yaman (Emre Kıvılcım)
İsmail Şimşek (Ali Meriç)
Şermin Şimşek (Güneş Hayat)
Salih Şimşek (Sohel Altan Gol)
Mine Kurdoğlu (Ülkü Hilal Çiftçi)

ADI: ZEHRA 2. BÖLÜM FRAGMANI