Abone Ol

Adı Mutluluk 14. Bölüm 2. Fragmanı

FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Adı Mutluluk dizisinin yeni bölümü 23 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekranlarda olacak.

Adı Mutluluk 14. Bölüm 2. Fragmanı

Adı Mutluluk yeni sezonun başlamasıyla gün değişikliğine gitti. Yayınlandığı tarihten bu yana Salı günleri ekrana gelen Adı Mutluluk 13. bölüm itibariyle çarşamba günleri ekrana gelmeye başladı. Peki, yeni sezon gün değişikliğine giden dizinin son bölümünde izleyicileri neler bekliyordu? Dolunay ile Batu'nun kardeş olduğunun ortaya çıkması, Adı Mutluluk'un ekrana gelen son bölümüne damga vuran konu oldu. Dolunay bu duruma oldukça ters tepki verdi. Kumsal ise Sera ile birlikte ölüm döşeğinde Ali'nin son bir isteğini yerine getirmeye çalışınca, olaylar çığrından çıktı. Adı Mutluluk 13. bölümüyle 16 Eylül Çarşamba akşamı Fox Tv'deydi!

ADI MUTLULUK 13. BÖLÜM ÖZETİ

Adı Mutluluk yeni bölümünde; Vural'ın, Dolunay ile Batu'nun kardeş olduğu itirafı herkesi şok etmiştir. Batu, ölmek üzere olan Ali'yle yüzleşir. Dolunay ise Batu'nun kardeşi olduğunu asla kabullenmez. Onu düşmanı beller. Batu'yu alaşağı etmek için hazırlıklara başladı. Kumsal ve Sera, Batu'yla Ali'yi barıştırmak için güçlerini birleştirdiler. Onları hipodroma at yarışı seyretmeye götürdüler. Eren, Taylan ve İpek arasındaki ilişkiyi onaylamadı Babasının sevgisine inanmadı. Adı Mutluluk 13. bölümünde; Batu ve Sera, Ali'nin son isteğini yerine getirmek için tehlikeli bir oyuna giriştiler. Gonca ile Zeki ilk defa birlikte bir tatile çıktılar. Gittikleri otelde başlarına gelmedik kalmadı. Kumsal, hiç beklemediği bir anda babasının hazırladığı tuzağa düştü. Herkes, kötü bir son ile karşı karşıyaydı.