Abone Ol

Adı Efsane'nin Naz'ı Simay Barlas kimdir?

“Adı Efsane” ekibine katılan genç oyuncu Simay Barlas'tan özel açıklamalar var.

Adı Efsane'nin Naz'ı Simay Barlas kimdir?

Genç oyuncu Simay Barlas, “Adı Efsane” ekibine katıldı.

Simay Barlas Hürriyet'e şu açıklamaları yaptı:

Dizide Naz karakterine hayat veren Barlas, “Adı Efsane kadroya katılmadan önce de takip ettiğim bir diziydi, sevdiğim bir projeye dahil olmak beni elbette çok mutlu etti” diyor.

“Adı Efsane” yeni hikayeleri ile yayın hayatına devam ediyor. Siz de ekibe sonradan dahil olan oyunculardansınız. Naz karakteri hakkındaki düşünceleriniz neler? Hikayesi sizi etkiledi mi?

- Naz iyi kalpli, pozitif, çabuk pes etmeyen ve kendi ayakları üstünde durabilen bir genç kız. Beni en çok etkileyen de bu mücadeleci ruhuydu. Dizide henüz görmediğimiz ailevi bir problemi var, bu da beni çok etkiledi. “Adı Efsane” kadroya katılmadan önce de takip ettiğim bir diziydi, sevdiğim bir projeye dahil olmak beni elbette çok mutlu etti.

Adı Efsane'nin Naz'ı Simay Barlas kimdir? - Resim: 1

Yaşınız çok genç olmasına rağmen sizi başarılı işlerde görüyoruz. Hedefleriniz veya bir kariyer planınız var mı?

- Teşekkürler... Kendimi geliştirip gelebileceğim en iyi noktaya gelmek istiyorum. Bunun için yurtdışında eğitim almayı planlıyorum. Yabancı dil eğitiminin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ileride tiyatro sahnesinde yer almak en büyük hedeflerimden...

SEVGİMİN ARKASINDA DURURUM VE AŞK KAZANIR

“Adı Efsane”de Naz, Hakan’la duygusal bir bağ kuracak. Ancak Hakan’ın aklında unutamadığı eski aşkı da var. Naz bununla mücadele edebilecek mi?
- Naz çok mücadeleci... Kolay kolay pes eden biri değil ve bu yüzden de sonuna kadar mücadele edeceğini düşünüyorum. İlerleyen bölümlerde hep beraber izleyip göreceğiz, bakalım neler olacak...

Peki siz böyle bir durumda Simay olarak nasıl hareket ederdiniz?

- Ben Naz kadar pozitif kalamayabilirdim çünkü o bana göre daha mücadeleci. Ancak gerçekten seviyorsam, onun gibi sonuna kadar mücadele ederdim, sevgimin arkasında dururdum ve sonunda aşk kazanırdı.

ŞENAY GÜRLER’LE ÇALIŞMAK BİR ŞANS

Şenay Gürler ile anne-kızı oynamak nasıl bir his?

- Şenay Abla ile çalışmak benim için bir şans. Ayrıca çok keyifli ve çok güzel vakit geçiriyoruz. Kendisinden çok şey öğreniyorum. Anne-kız ilişkimiz izleyiciler tarafından sevildi, çok güzel yorumlar alıyoruz.

Adı Efsane'nin Naz'ı Simay Barlas kimdir? - Resim: 2

Örnek aldığınız oyuncular var mı ya da aynı projede yer almak istediğiniz bir isim?
- Ryan Gosling, Emma Stone, Jennifer Lawrence benim en beğendiğim oyuncular. Türk sinemasında ise Türkan Şoray’ın her filmde her karakteri bu kadar iyi oynamasına büyük hayranlık besliyorum.

Naz’ın mücadeleci ruhundan etkilendim

MEDYA YÖNETİMİ OKUMAK İSTİYORUM

Eğitim hayatınız da bir yandan devam ediyor. Okul ile oyunculuğu bir arada götürmek sizi zorlamıyor mu?
- Set yoğunluğundan dolayı zaman zaman tabii ki zorlanıyorum ama asla şikayetçi değilim. Okulumu da işimi de çok seviyorum. Üniversitede ise medya yönetimi okumak istiyorum.

Çekiminiz olmadığı günlerde vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?
- Boş zamanlarımda beni motive edecek şeyler yapmayı tercih ediyorum.

Mesela?
- Genelde pilates yapıyorum, sonra sinema ve alışveriş... Fırsat buldukça da yayınlanan diğer dizileri takip etmeye çalışıyorum.