Abone Ol

Adı Efsane’nin hangi gün yayınlanacağı belli oldu

Devrim Yalçın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleyi konu alıyor.

Adı Efsane’nin hangi gün yayınlanacağı belli oldu

Adı Efsane’nin hangi gün yayınlanacağı belli oldu! Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Kanal D’nin yeni dizisi Adı Efsane‘yle ekranlara dönecek. Peki Adı Efsane dizisinin konusu ne hangi oyuncular rol alıyor?

Adı Efsane dizisinde Erdal Beşikçioğlu’yla birlikte Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer de rol alacak. Dizinin hangi gün yayınlanacağı da belli oldu. Adı Efsane dizisi, final yapacak olan Babam ve Ailesi dizisinin yerine pazartesi akşamları ekrana gelecek. Erdal Beşikçioğlu’nun yeni dizisi, pazartesi akşamlarının reyting birincisi dizisi İçerde’yle kapışacak!


D Productions imzalı, yapımcılığını Müge Turalı Pak ve Ayşe E. Durmaz’ın yaptığı, yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın üstlendiği dizinin kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu (Tarık), Gökçe Bahadır (Bahar), Rojda Demirer (Seçil), Reha Özcan

( Hasan), Güneş Hayat ( Kevser ), Bülent Düzgünoğlu ( Seyfi), Cem Yiğit Üzümoğlu ( Hakan), Almila Ada ( Melis ), Leya Kırşan ( Zeynep), Baran Bölükbaşı ( Fiko) ve Hakan Ummak (Sadık) yer alıyor.

ADI EFSANE DİZİSİNİN KONUSU NE

Her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeye odaklanacak dizinin genel hikâyesi ise şöyle;

Kariyerinin zirvesindeyken ağır biz kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kalır. Ardından sahip olduğu her şeyi birer birer yitiren Tarık, en son çocuklarının velayetini de kaybeder. Tam hayata karşı güvenini kaybetmişken, karşısına çıkan son şans, belki de kızlarını kazanmanın yolu olacaktır.

ADI EFSANE DİZİSİ Kanal D EKRANLARINDA

Adı Efsane dizisinin çekimleri de başladı. Yeni yılda Ocak ayında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin ilk fragmanı da önümüzdeki günlerde yayınlanacak.

Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini yapacağı Kanal D’nin yeni dizisi Adı Efsane’nin senaryosu ise Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız’a ait. Her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleyi anlatacak olan Adı Efsane yakında Kanal D’de.

Beşikçioğlu karısı ölmüş, iki kızının velayeti de eski eşinin ailesinde kalmış bir adamı canlandırıyor. Demirer, onun ölen eşinin kardeşi yani Beşikçioğlu’nun baldızı rolünde. Gökçe Bahadır ise, Bahar öğretmen olarak izleyici karşısına çıkacak.

Devrim Yalçın’ın yönetmenliğini yapacağı dizi, 70’li yılların sonunda tüm dünyada reyting rekorları kıran ‘Beyaz Gölge’ dizisinden esinlenerek hayata geçiriliyor. Her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadeleyi anlatan projenin çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak. Beşikçioğlu, bir okulda basketbol koçu, Bahadır ise öğretmen olarak kamera karşısına geçecek. Sosyal hayatında da spora önem veren ve arkadaşları tarafından iyi bir basketbol oyuncusu olarak bilinen Beşikçioğlu, rolüne düzenli olarak çalıştığı bir antrenörle hazırlanıyor.

Behzat Ç’nin ardından Reaksiyon ve son olarak da 46 Yok Olan dizisinde rol alan Erdal Beşikçioğlu bu defa çok farklı bir rolle seyirci karşısına çıkacak. 1978-1981 yılları arasında yayınlanan ve tüm dünyada izlenme rekorları kıran Amerikan yapımı ‘Beyaz Gölge’ ikinci kez Türk televizyonlarına uyarlanıyor. İlk olarak 14 yıl önce TRT için “Koçum Benim” adıyla uyarlanan dizi, bu kez “Efsane” ismiyle izleyiciyle buluşacak.

Dizinin daha önceki bölümlerinde basketbol koçunu Tarık Akan canlandırmıştı. Yeni versiyonunda ise ‘Behzat Ç’ dizisiyle yıldızı parlayan Erdal Beşikçioğlu var. Bir basketbol koçu ile çalıştırdığı gençlerin maceralarını konu alan dizinin çekimlerine ay sonunda başlanacak. Efsane dizisinin aralık ayında ekrana gelmesi planlanıyor. Yeni dizinin kadrosu, Erdal Beşikçioğlu dışında henüz belirsizliğini koruyor. Cast çalışmaları devam ediyor.