Abone Ol

Adana'da katledilen Berivan'ın katili sevgilisinin ağabeyi çıktı

Adana'da sokak ortasında öldürülen Berivan Minaz'ın, katil zanlısı Tarık O.'nun kardeşi V.O. ile gönül ilişkisi olduğu ortaya çıktı.

Adana'da katledilen Berivan'ın katili sevgilisinin ağabeyi çıktı

Adana'da sokak ortasında öldürülen Berivan Minaz'ın, katil zanlısı Tarık O.'nun kardeşi V.O. ile gönül ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Berivan'ın kız kardeşi E. Minaz, kardeşinin, V.O.'nun uyuşturucu satıcılığı yaptığını bildiğini, kendisini aldattığı zamanlarda görüntü ve ses kayıtlarını polise vermekle tehdit ettiğini, bu "sır"dan dolayı cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia etti. Berivan Minaz'ın babası Muzaffer Minaz, cinayetten sonra katil zanlısı Tarık O.'nun kardeşi V.O.'nun cenaze evine gelerek ağız aradığını, cinayeti ağabeyinin işlemediğini söylediğini aktardı.

Adana'da sokak ortasında öldürülen Berivan Minaz'ın, katil zanlısı Tarık O.'nun kardeşi V.O. ile gönül ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Berivan'ın kız kardeşi E. Minaz, kardeşinin, V.O.'nun uyuşturucu satıcılığı yaptığını bildiğini, kendisini aldattığı zamanlarda görüntü ve ses kayıtlarını polise vermekle tehdit ettiğini, bu sırdan ötürü cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia etti.

28 Ekim Cumartesi günü Hürriyet Mahallesi'nde, ağzına tabancayla ateş edilerek öldürülen 21 yaşındaki Berivan Minaz'ın annesi Miskine Erdoğan, Berivan'ın ölmeden önce akşam saat 5 civarında Tarık O.'nun kardeşi V.O.'nun evinde 5-6 kişiyle yemek yediklerini ve daha sonra cinayetin işlendiğini öne sürerek, cinayetin planlı işlendiğini ve kızına kuryelik yaptırdıklarını iddia etti.

Berivan Minaz'ın 23 yaşındaki kız kardeşi E. Minaz ise o akşam kardeşinin bir kız arkadaşını aradığını ve “Şu an arabadayız. Tarık benim kafama siyah dayadı. Araçtan kendimi atmaya çalıştım” sözlerini söylediğini aktardı. Daha sonra kardeşinin eve geldiğini, ardından tekrar çıktığını anlatan E Minaz, “O gün akşam Tarık'ların evinde masa kuruyorlar. Ama başka odalara geçip devamlı telefon konuşmaları oluyormuş. Rakı içmişler, sofra kurmuşlar. Ne olduysa o masadan sonra oluyor. Kardeşimle V.K. sevgililerdi. Ayrılmışlar. Ağabey Tarık barıştırmak istemiş ancak kardeşim 'arkadaşlarımın eşleriyle birlikte oluyor, nasıl barışayım' şeklinde cevap vermiş” dedi.