Abone Ol

Acun profesyonel sporcularla Survivor'da çıtayı yükseltti

Acun Ilıcalı, son yıllardaki Survivor'larda profesyonel sporcuların sayısını artırarak yarışmadaki mücadeleci ruhu daha fazla öne çıkardı.

Acun profesyonel sporcularla Survivor'da çıtayı yükseltti

Ülkemiz televizyonlarında 2005 yılından bu yana yayınlanan Survivor, ekranda olduğu süre boyunca kendisinden söz ettirmeyi bildi. Gerek popüler yarışmacıları üzerinden ve gerekse rekabetin üst düzeyde olduğu etaplarıyla seyircileri ekran karşısına kilitleyen Survivor, özellikle son birkaç yıldır bir değişim yaşıyor.

Adı üzerinden gidildiğinde bir hayatta kalma mücadelesi şeklinde geçmesi gereken Survivor başladığı ilk yıllarda daha çok yarışma aralarında gerçekleşen dedikodular ve gruplaşmalar üzerinden reyting sağlıyordu. Son yıllarda ise seyirci daha çok kıyasıya mücadelelere odaklandı.

ÜNLÜLER PROFESYONEL SPORCU OLDU

Acun Ilıcalı’nın son dönemde Ünlüler ve Gönüllüler yarışmacılarını belirlerken tercih ettiği isimler de bunun bir göstergesi. Alanında profesyonel sporcuların Survivor mücadelesi verdiği Dominik’te gerçekleşen bu televizyon şovu özellikle son yıllardaki yarışmacı skalası da göz önüne alındığında artık tam anlamıyla bir televizyon şovu değil profesyonel sporcuların yeteneklerini sergilediği bir arena haline geldi.

Zaten çetin bir mücadele içinde geçen yarışmaların ardından sezon sonunda final koltuğunda oturan isimlerin arasında mutlaka profesyonel sporcuların olduğu görülüyor.

ACUN ÇITAYI YÜKSELTİYOR

Ilıcalı, 2018 yılında başlatacağı yeni sezonun yarışmacı kadrosuna giren isimleri yavaş yavaş açıklamaya başladı. Gönüllüler takımında performans sergileyecek üç ismi sosyal medya hesabından açıklayan Acun Ilıcalı’nın tercih ettiği isimlerse; Sema Aydemir (Atlet), Nagihan Karadere (Atlet) ve Merve Aydın (Atlet) oldu.

Üçü de profesyonel sporcu olan bu isimler, Survivor’un adrenalin ve mücadele ruhuna çok daha fazla katkı sağlayacak gibi görünse de yarışmanın kadrosunda bulunan diğer isimlerin işi zorlaşacak gibi görünüyor.