Abone Ol

Acun Ilıcalı'nın eşleri! İlk karısı ve ikinci eşi kimdir kaç çocukları var?

Acun Ilıcalı'nın son eşi Şeyma Subaşı dışındaki eşleri kimdir? Acun Ilıcalı'nın eşlerinin isimleri ne kaç çocuğu var. Acun'un eşi Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve son karısı ile çocukları hakkında merak edilenler.

Acun Ilıcalı'nın eşleri! İlk karısı ve ikinci eşi kimdir kaç çocukları var?

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile birlikte toplamda 3 kez evlendi. Acun Ilıcalı'nın eşlerinin isimleri ise sırasıyla Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve Şeyma Subaşı. Acun Ilıcalı ilk eşinin Seda Başbuğ ile henüz 19 yaşındayken evlendi. Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti.

Kamuoyndan uzak duran Seda Başbuğ medyanın gündemine Acun Ilıcalı'dan olan kızı Banu Ilıcalı'nın düğünü ile geldi. İlk kez görüntülenen Seda Başbuğ gençliği ve güzelliği ile dikkat çekti.

Acun Ilıcalı'nın ilk karısından Banu Ilıcalı isminde bir kızı var. Geçtiğimiz yıllarda Acun büyük kızı Banu Ilıcalı'yı Efe Ceyhun ile dillere destan bir düğünle evlendirmişti.

ACUN ILICALI'NIN İKİNCİ EŞİ ZEYNEP ILICALI KİMDİR : Acun Ilıcalı ikinci evliliğini boşandıktan 10 yıl sonra yaptı. Acun Ilıcalı'nın ikinci eşi olarak Zeynep Ilıcalı'yı seçmişti. Acun Ilıcalı ile Zeynep Ilıcalı'nın evliliği 2003 yılında gerçekleşti. O dönemde Acun Ilıcalı henüz bir medya patronu değil, yeni ünlenen bir televizyon muhabiriydi. Acun Ilıcalı'nın ikinci karısı ile olan evliliğinden 2 kızı daha oldu.  Acun Ilıcalı'nın Zeynep Ilıcalı'dan olan çocuklarının isimleri Leyla Ilıcalı ve Yasemin Ilıcalı.

ACUN ILICALI SON EŞİ ŞEYMA SUBAŞI : Acun Ilıcalı son eşi Şeyma Subaşı ile henüz evliyken birlikte olmaya başladı. Yasak aşkı ile gündem olan Acun Ilıcalı, söylentilere kulaklarını tıkadı ve Şeyma Subaşı ile olan ilişkisinden bir de çocuk sahibi oldu.

Acun Ilıcalı büyük aşkı Şeyma Subaşı ile sunuculuğunu yaptığı  televizyon programı Var Mısın Yok musun'da tanıştı. İlişkisi döneminde Zeynep Ilıcalı ile boşanma kararı aldı. 2016 yılında da Zeynep Ilıcalı ile 2003 yılında yaptığı evliliği noktaladı.

Acun Ilıcalı boşandıktan sonra üçüncü kez nikah masasına oturdu. 2017 yılının yazında Şeyma Subaşı ile dillere destan bir düğünle evlendi. Çiftin aşklarının meyvesi olan kızları Melisa Ilıcalı da anne ve babasının düğününde yer aldı.