Abone Ol

Acun Ilıcalı'dan yapılandırma iddialarına yanıt geldi

Televizyon patronu ve yapımcısı Acun Ilıcalı faktoring borçlarını yapılandırmak istediğine yönelik haberler sonrası sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Acun Ilıcalı'dan yapılandırma iddialarına yanıt geldi

Medyaya yansıyan haberlerde mevcut borçlarına yapılandırma talep ettiği iddia edilen Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından bu iddiaları yalanladı.

Acun Ilıcalı'nın iddialar üzerine yaptığı paylaşımda: "Hakkımızda çıkan kredi yapılandırma haberi asılsız bir haberdir. Meksika, Romanya, Yunanistan, Kolombiya ve ABD televizyonlarına prodüksiyon yapmaktayız. Bankalarımızdan kredi kullanarak büyümeye devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'dan yapılandırma iddialarına yanıt geldi - Resim: 1

Acun Ilıcalı'dan yapılandırma iddialarına yanıt geldi - Resim: 2Acun'dan flaş borç yapılandırma açıklaması: Faktoring borçlarımızı bankalara almak istiyoruz

Acun ne demişti?

İligili haberde Acun Ilıcalı, "Faktoring borçlarımızı bankalara almak istiyoruz. Çünkü arada 4-5 puan gibi ciddi bir fark var. Ayrıca Türk Lirası kredilerimizi daha cazip faiz imkanı sağlayan döviz cinsi kredilere çevirmek istiyoruz. Bu hızla gidersek birkaç yıla dünyanın en büyük televizyon prodüksiyon şirketi olacağız. Para benim için benzin. Büyümek için benzine ihtiyacım var" dediği iddia ediliyordu.