Abone Ol

Acun Ilıcalı hangi yarışmacı elenince yıkıldı?

O Ses Türkiye'nin en merak edilen çapraz düellosunda Orkan ve cenaze yıkayıcısı Resul karşı karşıya geldiler. Seyircinin yaptığı oylama nefes kesti.

Acun Ilıcalı hangi yarışmacı elenince yıkıldı?

Resul düellodaki şarkısının sözleri ile de olay yarattı. Ölümü, dini ve duaları anlatan Resul, sık sık alkış aldı. Acun Ilıcalı da performanslar karşısında mest oldu. Oylama bitinci konuşan Acun Ilıcalı, 'Benim favorim olan 4 isimden 2'si sahnede. Benim hayalim ikinizin finalde kapışmasıydı' dedi. Acun Ilıcalı, 'İnanın müdahil olma şansım olsaydı ikiniz düelloya çıkmayın isterdim' dedi.

Acun Ilıcalı, 'Ben ne yapacağım edeceğim, devam edersen benim favorim sensin (Orkan için söyledi). senin sahne aldığın yeri mutlaka bulurum ben. Resul de şarkı sözleri yazmada az bulunan bir yetenek. Biri olağanüstü söylüyor diğeri olağanüstü yazıyor. Çok moralim bozuk kim elenirse yazık olacak' dedi.

ACUN ILICALI YIKILDI FAVORİSİ ELENDİ

Oylama sonuçlarında Acun Ilıcalı'nın 'favorimsin' dediği Orkan elenen isim oldu. Orkan %46, Resul %54 oy aldı. Bu sonuçların ardından Resul, O Ses Türkiye'de yoluna devam eden isim oldu.