Abone Ol

Acun Ilıcalı canlı yayına çıktı: Survivor kameramanı Alper Baycı’nın ölümüyle yıkıldı

Survivor’da kameramanlık yapan Alper Baycın, Dominik’te uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı, 'Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim' yazılı mesajı paylaştı.

Alper Baycı’nın ölümü Acun Ilıcalı’yı yıktı: Eleme iptal

Dominik’te yapılan Survivor yarışmasında kameraman olarak görev yapan Alper Baycın, uğradığı bir saldırı sonucu hayatını kaybetti.

İKİ KİŞİ BIÇAKLA SALDIRDI
Survivor yarışmasının çekildiği Las Terrenas adasında yaşanan olayda 24 yaşındaki Alper Baycın, 2 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Baycın'ın telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, Baycın'ı kalbinden bıçaklayıp öldürdü.

Olayın ardından kaçan 2 zanlı da yakalandı.

15 yıldır Dominik'te yapılan Survivor çekimlerinde ilk kez böyle bir olay yaşandı.

'MEKANIN CENNET OLSUN ALPER KARDEŞİM'
Acun Ilıcalı acı haber sonrası Twitter'dan ' Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim' mesajını paylaştı.

Saldırı sonrası bu akşam yapılması planlanan canlı yayın programı iptal edildi. Elemenin de yapılmayacağı programda Acun Ilıcalı, konu hakkında kısa bir açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı elemenin yapılmayacağı programda kısa süreli kameraların karşısına geçti. Oldukça üzgün görünen Ilıcalı 'Belki haberiniz vardır bilmiyorum ama dün çok üzücü bir olay yaşadık. Şuanda ekip olarak son derece üzüntülüyüz.

Çok değerli bir arkadaşımızı dün akşam haince bir saldırı sonrasında Dominik Cumhuriyeti'nde kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz.

'ÇOK KONUŞACAK DURUMDA DEĞİLİZ'.. VİDEO

Gencecik bir arkadaşımız, bizimle projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir arkadaşımız, kardeşimiz. Dün akşam bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çok konuşabileceğim bir şey yok yani şunu söyleyebilirim.

Kadere çok inanan biriyim, hepimizin ömrünün belirli bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor.

Çok konuşmak istemiyorum, çok konuşacak bir durumda değiliz ekip olarak. Buradan bütün ailesine başsağlığı diliyorum' dedi.