Abone Ol

Abdurrahman Dilipak cin iddiasıyla olay oldu!

Tuhaf paylaşımlarıyla adından söz ettiren gerici Abdurrahman Dilipak, Vatikan'ın cin çıkardığı ve çıkardığı cinleri işe alarak istihbaratta kullandığını ileri sürdü.

Abdurrahman Dilipak cin iddiasıyla olay oldu!

Yeni Akit'te bugünkü köşesinde “L’exorsizm ve Demonizm!” başlıklı yazısında, “Bu L’exorsizm ya da Demonizm de ne, nereden çıktı bunlar derseniz; L’exorsizm, ‘Cin çıkarma’, Demonizm ise ‘Şeytancılık’, ‘Şeytanlarla mücadele’ anlamına geliyor” diyen Dilipak, tuhaf yazısına şöyle devam etti:

“Evet, evet, kiliselerde cin çıkarma işi yapılıyor. Çıkarılan cinler yargılanıyor, cezalandırılıyor, hapsediliyor, ya da kilisenin emrine giriyor, yani anlaşıyorlar, ‘kadroya alıyorlar’(!). İstihbaratta kullandıkları da söyleniyor, ya da birilerine musallat etmede de..”

'FETÖ’CÜLERİN DE BU İŞLERLE İLGİLENDİKLERİ SÖYLENİYOR'

Dilipak, “Mesela FETÖ’cülerin de bu işlerle ilgilendikleri söyleniyor” diyerek şu sözleri sarfetti:

“Ezoterik bir savaş yaşanıyor. Kadrolu Mehdi, Mesih talimat bekliyor.. Laboratuvarlarda Gog ve Magog’ü üretmeye çalışan ‘bilim adamları’, ‘Gen mühendisleri’ var. Kimine göre Süleyman aleyhisselamın ‘ahid sandığı’ açıldı. Biliyorsunuz zaten Mesih geldi, Mehdi de.. Her ne hikmetse sadece FETÖ değil, mesela Evrenesoğlu da Amerika’da, Kesdizani’ler, Ahmediler, Tahir-ül Kadri’ler hep ABD’den, Batıdan icazetli. L’exersist’ler ve Demonolog’lar iyi çalışıyor, fazla mesai yapıyorlar anlaşılan.”