Abone Ol

Abdurrahman Dilipak: Akp Kongresini eleştirdi; FETÖ’den beter olursunuz

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP kongresini değerlendirdiği yazısında, “Vaad edilen şeylerle, bunları gerçekleştirecek kadronun profili örtüşmüyor” dedi.

Abdurrahman Dilipak: FETÖ’den beter olursunuz

Hükümete yakın Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP kongresini değerlendirdiği yazısında, “Vaad edilen şeylerle, bunları gerçekleştirecek kadronun profili örtüşmüyor” dedi.

Abdurrahman Dilipak, “Ve beklenen kongre gerçekleşti!” başlıklı yazısında, AKP kongresi için “Hayırlı olsun inşallah!” dedikten sonra eleştirilerini yöneltti.

“Topluma vaad edilen şeylerle, bunları gerçekleştirecek seçilmiş kadronun profili tam olarak örtüşmüyor” diyen Dilipak şöyle devam etti:

“En azından tabandaki görüş bu. Beklenti çok daha yüksekti. Aradaki bu fark nasıl dengelenecek bilmiyorum. Tabandaki teşkilatların arındırılması bu ekiple nasıl ve hangi ölçüde gerçekleşecek, bunu da zaman içinde göreceğiz.(…) Yarın, bugün yapılan yanlış işler, yanlış adamlara emanet edilen işler yüzünden bu partinin başına bir iş gelirse, halk bunun hesabını onlardan sorar.. Yanlış adamların yanlış işleri yüzünden partiye zarar gelirse, bu işi çıkar ve rant hesabına döndürmeye çalışanlara söylüyorum, ne dininiz kalır, ne dünyanız. FETÖ’den beter olursunuz.”

“BİRİLERİ BAL DAMLASINA ÇÖKEN SİNEKLER GİBİ...”

“İnşallah, önce nereye kimi getirelim diye bakmamışlardır..” diyen Dilipak uyarılarını şöyle sürdürdü:


“Birileri bal damlasına çöken sinekler gibi.. Bakın, bu içinizdeki hainler var ya, bugün sizi alkışlayanlar.. Yarın oturun saldırırlar, düşün vururlar.. Mamalarını kesin, düşman kesilirler.. Verdikçe daha fazla isteyeceklerdir. Ve yarın daha fazla veren ya da vaad eden birinin yanına gideceklerdir.. FETÖ’yü gözünüze çok yaklaştırmayın, arkasında bir ormanı kaybedersiniz.. FETÖ önemli, tehlikeli bir düşman! Ama yalnız değil. Her insanın nefsine taht kurup oturmak için bir yol arayan Şeytan hepimizin peşinde ve her yerde..”