Abone Ol

Erdoğan'a insanlar eski Reisi istiyor mesajı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, vatandaşların Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “İnsanlar eski reisi istiyor” mesajını ilettiğini yazdı. Selvi’ye göre, Erdoğan bir süredir etrafını dinliyor ve bu konuda bir arayış içinde.

Erdoğan'a insanlar eski Reisi istiyor mesajı

Selvi’nin İnsanlar eski reisi istiyor başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

Şimdi gelelim yazının girişinde paylaşmaya söz verdiğim diyaloglara. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ramazandan beri görüştüğü bazı dostlarına “Halk ne istiyor” diye soruyor.

Ağırlıklı olarak, “İnsanlar eski reisi istiyor” cevabı veriliyor. “AK Parti, eski AK Parti olmalı” diyenler de var. Ama ben Erdoğan’la ilgili mesaj üzerinde durmak istiyorum. Erdoğan’la görüşen isimlerle konuşuyorum. Cumhurbaşkanı’nın tepki göstermeden, olgunlukla kendilerini dinlediğini söylüyorlar.

Yani “Ne olmuş, ben değiştim mi ki eski reisi istiyorlar?” tarzında bir yaklaşım içinde değilmiş. “Bir dokunuşunuz gerekli” diyenlere “Bu nasıl olacak?”diye soruyormuş. Ramazanda görüştüklerine “Zeytinburnu’nu gördün mü? Millet sofrasına oturdum” demiş.

AK Parti seçmeninin Erdoğan’la bir sorunu yok. Tam aksine AK Parti’nin oylarında inişler çıkışlar yaşansa da Erdoğan’a olan güçlü destek sürüyor. İnsanlar iyi gitmeyen şeyleri ancak Erdoğan’ın düzelteceğine inandıkları için “eski reisi” istiyorlar.

Bir süredir etrafını dinleyen Erdoğan belli ki bir arayışın içinde.

Yazının tamamı için tıklayın...