Abone Ol

Abdulkadir Selvi: Akıncı Üssü'nde başka görüntüler de var

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 15 Temmuz’un aydınlatılabilmesi için, Genelkurmay Karargâhı’ndaki ilişkiler ile 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü’nde yaşananların ortaya çıkarılması gerekiyor" ifadesinde bulundu.

Abdulkadir Selvi: Akıncı Üssü'nde başka görüntüler de var

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki cunta yapılanması tarafından 15 Temmuz 2016'da düzenlenen darbe girişiminde Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ile Dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Abidin Ünal'ın Akıncı Üssü'ndeki görüntülerinin ortaya çıktığını yazdı.

Selvi, yayınlanan görüntülerde Abidin Paşa'nın kelepeçelenmediği ve gözünün kapatılmadığına dikkat çekerek "Darbecilerle işbirliği yaptı gibi bir imada bulunmak istemiyorum. Sadece başka görüntüler olduğunu paylaşmak istedim. 15 Temmuz’un aydınlatılabilmesi için, Genelkurmay Karargâhı’ndaki ilişkiler ile 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü’nde yaşananların ortaya çıkarılması gerekiyor" ifadesinde bulundu.

Abdulkadir Selvi'nin "Akıncı Üssü’nde başka görüntüler var" başlığıyla yayımlanan (18 Ekim 2017) yazısı şöyle:

Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar ile Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Yaşar Güler’in 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü’ndeki görüntüleri ortaya çıktı.

Bu görüntüler şimdi neden ortaya çıktı, zamanlamasının özel bir anlamı var mı tartışmasına girmeyeceğim ama tek görüntü bunlar değil. Dönemin Hava Kuvvetleri Komutanı Org. Abidin Ünal’ın görüntüleri de var.

Yazının devamı için tıklayın