Abone Ol

ABD'li Rubin'den Erdoğan'a tehdit! Yolun sonuna geldi

15 Temmuz darbesini önceden yazan Amerikalı neo-con yazar Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak tehdit etti.

ABD'li Rubin'den Erdoğan'a tehdit! Yolun sonuna geldi

Eski Pentagon yetkilisi Michael Rubin, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tehdit etti.

Göreve yeni gelen Trump'a "FETÖ'yü iade etmeyin" çağrısı yapan "ABD derin devletinin gazetecisi" olarak bilinen Rubin, iyice çirkinleşti.

TEPKİ ÇEKEN TWEET

American Enterprise Institute'de yayınlanan makalelerinde AK Parti hükümetlerine kin kusan yazılarıyla öne çıkan ortadoğu analisti yazarın son attığı tweet tepki çekti.


TÜRKÇE TEHDİT: ERDOĞAN YOLUN SONUNA GELDİ

Türkçe olarak "Recep Tayyip Erdoğan artik yolun sonuna geldi" şeklinde mesaj yazan Amerikalı Neo-con yazar Michael Rubin'e, bu paylaşımının altında çok sayıda tepki tweeti geldi.

TÜRKİYE'YLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

Pentagon'un sözcüsü gibi kabul edilen Amerikalı neo-con yazar Michael Rubin, özel olarak Orta Doğu ve Türkiye meseleleri üzerine çalışması nedeniyle bölge ve ülkemiz hakkında sık aralıklarla yazılar kaleme alıyor.

FETÖ'YE YAKIN VE ERDOĞAN DÜŞMANI

Rubin, FETÖ terör örgütüne yakınlığıyla ve Erdoğan'a karşı olumsuz bakışıyla biliniyor. Bilhassa darbe kalkışmasının öncesinde ve ardından Erdoğan hakkında ortaya attığı ilginç iddiaları ile adından söz ettirmeyi başaran Rubin, 15 Temmuz FETÖ darbesini 4 ay önce yazarken, darbeye de örtülü destek verdi.

RUBİN "ORDU SİSİ'NİN YAPTIĞININ BENZERİNİ YAPABİLİR" DEMİŞTİ

Michael Rubin, 15 Temmuz darbesinden üç ay önce Türkiye'deki askeri darbenin ilk mesajını verdiği ortaya çıkmıştı.

American Enterprise Institute'de yayınlanan makalesinde Michael Rubin “İddia etmiyorum ama Türkiye'de ordu, Mısır'da Sisi'nin yaptığının benzerini yapabilir, Erdoğan'ın kaya gibi politikası, sert bir kayaya çarparsa kimse şaşırmasın" ifadelerini kullanmıştı.

ABD'li Rubin'den Erdoğan'a tehdit! Yolun sonuna geldi - Resim: 1

ABD'li Rubin'den Erdoğan'a tehdit! Yolun sonuna geldi - Resim: 2