Abone Ol

Zayn Malik nişanlısını benimle de aldattı!

Tayland’da İngiliz bir genç kız ile çekilen samimi fotoğraflarının basında yer alıp nişanlısı ile olan ilişkisini tehlikeye sokmasının ardından “normal bir hayat yaşamak istediğini” söyleyerek 5 yıldır birlikte sahne aldığı One Direction grubundan ayrılan ve milyonlarca genci üzüntüye boğan...

Zayn Malik nişanlısını benimle de aldattı!

İngiliz Sun gazetesine konuşan 24 yaşındaki İsveçli Martina Olsson, Tayland’da Malik ile iki kez cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.
Olsson, Malik beni villasına kucağında taşıdı ve kulağıma “Seni hemen şimdi istiyorum” diye fısıldadı dedi.Ünlü şarkıcının villasında önce birlikte duş aldıklarını sonra da yatağa geçtiklerini söyleyen genç kadın, 48 saat boyunca birlikte eğlendiklerini ve bu sürede bir kez daha cinsel ilişki yaşadıklarını da iddia etti.

FOTOĞRAFLARIN ÇEKİLDİĞİ GECE

İsveçli Martina Olsson, Zayn Malik’in One Direction grubundan ayrılmasına neden olan fotoğraflarda yer alan Lauren Richardson isimli İngiliz genç kızla ilgili de açıklamalarda bulundu.
Fotoğrafların çekildiği gece kendisinin de orada bulunduğunu söyleyen Olsson, gece klübünde hep birlikte eğlendikten sonra Richardson ile birlikte Malik in villasına gittiklerini söyledi.

Tayland’da bir gece klübünde çalışan İsveçli güzel Richardson’ın sabah beşe kadar onlarla birlikte villada vakit geçirdiğini bu süre içinde yarıms saatliğine Zayn Malik ile birlikte “ortadan kaybolduğunu” ve sabaha karşı saat beşte bir taksi çağırarak evine gittiğini söyledi.

BANA NİŞANLISINDAN BAHSETMEDİ

Martina Olsson, Zayn Malik’in kendisi ile flört ederken nişanlı olduğundan hiç bahsetmediğini söyledi ve genç şarkıcıyı “Çok çekici bulduğunu ve ondan çok etkilendiğini” belirtti.
Ünlü şarkıcının “şımarık” biri olduğunu ve “kadınların ona ilgili göstermesinden çok hoşlandığını” söyleyen Olsson, “Eminim o benim iddialarımı yalanlayacak” da dedi.

Sun gazetesi Malik’in temsilcilerinin iddialarla ilgili bir açıklama yapmaya yanaşmadığını söyledi.
Zayn Malik, skandalın patlak vermesinin ardından kendisi gibi şarkıcı olan nişanlısı Perrie Edwards’ı aldatmadığını iddia etmişti.