Abone Ol

Unutma Beni dizisinin yapımcısından flaş açıklama

Unutma Beni dizisinden final açıklaması geldi. Unutma Beni yapımcısı yeni sezonda da devam edeceklerini açıkladı.

Unutma Beni dizisinin yapımcısından flaş açıklama

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden olan ve 7 sezondur ekrana gelen günlük dizi Unutma Beni 8. sezonuyla da devam edecek.

Yapımcılığını Nilgün Sağyaşar'ın üstlendiği ve başrollerinde Didem Özkavukçu, Osman Karakoç, Berivan Edebali, Olcay Kavuzlu, Elif Şanlı, Füsun Günuğur ve Kurtuluş Şakirağaoğlu'nun rol aldığı Unutma Beni dizisinin Haziran ayında final yapacağı iddia edilmişti.

1450 bölümden fazla yayınlanan dizinin yapım şirketi Focus Film bu iddialara kişisel sosyal medya hesabında son noktayı koydu. Yapım şirketi dizinin yeni bölümleriyle Fox TV'de ekrana gelmeye devam edeceğini açıkladı.

İşte o açıklama:

"Değerli Basın mensupları ve saygıdeğer "Unutma Beni" dizisi izleyicileri, 2 gündür basında yer alan "Unutma Beni bitiyor!" ve benzeri başlıklı yapılan haberler asılsızdır ve gerçeği yansıtmamaktadır. Çekimlerine süratle devam edilen ve tüm ekibimizin sizlere daha güzel bölümler hazırlamak üzere çabaladığı bu günlerde böyle haberlerin çıkması hem bizleri hem de tüm Unutma Beni dizisi ekibini derinden üzmüştür. Dizinin yapım şirketi olarak bizler, siz değerli izleyicilerimize dizimizin Fox TV de, aynı saatte, aynı gününde yayınlanmaya devam edeceğini bildirmek istiyoruz. Hakkımızda yazılabilecek herhangi bir yazıdan önce doğru bilgiyi alabilmek adına tarafımıza sorulmasını ve doğruyu yansıtmayan haberlerle kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesini önemle rica ederiz."