Abone Ol

Üç erkek birbiriyle evlendi

Tayland'da bir ilk yaşandı. Dünyanın ilk 3 erkekli evliliği gerçekleşti.

Üç erkek birbiriyle evlendi

Taylandlı Art, Joke ve Bell, dünyanın ilk evli erkek üçlüsü oldu. Sevgililer gününde evlilik töreni düzenleyen üçlünün, dünyanın ilk evli erkek üçlüsü olduğu tahmin ediliyor.

İnternet fenomeni haline gelen 3 erkek, hayatlarının en mutlu günü olarak tasvir ettikleri evlilikte yeminlerini ettiler ve yüzük taktılar.
Eşlerden Bell, "Bazı insanlar bizim kararımıza tepki gösterebilir ancak biz pek çok insanın biri anladığını ve kararımızı kabul ettiklerine inanıyoruz. Ne de olsa, aşk aşktır." dedi.

Eşcinsel evliliklerin kabul edilmediği Tayland yasalarına göre evlenmeye çift, hayatlarını Budist hukukuna göre birleştirdi.


26 yaşındaki Art, 29 yaşındaki Joke ile 2010 yılında işi aracılığıyla tanıştı ve ilişkileri aşka dönüştü. Bugüne kadar mutlu yaşayan çift, 21 yaşındaki Bell ile pek çok partide bir araya geldi. Birbirlerini çekici bulan erkekler, Bell'in doğuştan gelen bir hastalığı sonucu hastaneye kaldırılınca üç erkek birbirinden ayrılamaz oldu. Joke ve Art, Bell'e üçlü evlilik teklifini yaptı.

Joke, üç erkeğin birbirlerini çok sevdiğini ve erkek kardeşler gibi birlikte yaşadıklarını aktardı. Joke, dünyanın kendilerini anlamasını umduğunu belirtti.