Abone Ol

Swinger partisinin gizli görüntüleri ortaya çıktı

Adana'da swinger (eş değiştirme) yöntemiyle fuhuş davasında 12 tutuklu serbest kalırken, tesadüfen ortaya çıkan flaş bellekte mahkemenin seyrini değiştirebilecek görüntüler bulundu. 

Swinger partisinin gizli görüntüleri ortaya çıktı

Adanalı Swinger çiftler mahkemede savunma yaptı

Swinger kulüplerde neler yaşanıyor? haberi

Swinger nedir? Swinger çiftler nasıl yaşar? haberi

Adana'daki swinger partisinin şifreleri haberi

Eşlerini değiştirip iş adamlarıyla fuhuş yapıyorlardı

ADANA'da 'swinger' denilen eş değiştirme yöntemiyle seks fantezileri yaptıkları iddiasıyla 'fuhuş', 'suç örgütü' ve 'insan ticareti' suçlarından 29 şüphelinin yargılandığı mahkemeye polis, parti sırasında çekilmiş görüntülerin bulunduğu bir flash belleği delil olarak sundu.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin aldığı ihbarı değerlendirmesi sonucu üniversitesi öğrencisi 25 yaşındaki E.Ş. ile kız arkadaşı E.A.'nın sosyal paylaşım sitesi üzerinden evli çiftlere swinger fantezili fuhuş yatırdığını belirledi. E.Ş.'nin bu amaçla lüks bir villa kiraladığını belirleyen polis operasyon için düğmeye bastı.

Swinger partisinin gizli görüntüleri ortaya çıktı - Resim: 1

E.Ş ile sevgilisi E.A.'nın başlarda fantezi amacıyla sosyal paylaşım sitesinden seks yapmak isteyenleri bir araya getirdiği, daha sonra bu amaçla villa kiralayarak eşsiz partilere katılmak isteyen erkeklere 1000 TL karşılığında kadın temin ettiği kaydedildi. Polis, Adana'nın yanı sıra Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Şanlıurfa'da, 25 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Savcı, 29 şüpheli hakkında 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'fuhuş', 'insan ticareti' ve ' müstehcenlik' suçlarından 3 ila 177 yıl arasında değişen toplam 933 yıl hapis cezası istemiyle Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı.

"FANTEZİ İÇİN YAPTIK"

15'i tutuklu 29 sanık geçtiğimiz günlerde Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, duruşmanın kapalı yapılmasına karar vermesi üzerine sanık ve vekilleri dışındakiler duruşma salonundan çıkarıldı. Sanık savunmaları kamera kaydına alındı. Sanıkların çoğu suçlamaları kabul etmezken, fantezi amaçlı 'swinger' ortamına katıldıklarını söyledi. Bazı kadın sanıklar ise swinger partisi için kıyafet ve benzeri masraflar için para aldıklarını belirtirken, bazı kadın sanıklar ise beraber oldukları erkeklerden para aldıklarını kaydetti.

Mahkeme heyeti, örgüt lideri olduğu öne sürülen üniversite öğrencisi E.Ş., ile H.L. ve M.B.'nin tutukluluk halinin devamına karar verirken 12 sanığı tahliye ederek duruşmayı erteledi.

PARTİNİN GÖRÜNTÜLERİ DELİL OLARAK MAHKEMEYE SUNULDU

İlk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan karı- koca A.Y. ile Ö.Y., tahliye olduktan sonra kirada oturdukları evlerini boşalttı. Bir süre sonra ise ev sahibi yeni kiracılar için evi temizlettiği zaman harici belleği buldu. Ev sahibi belleği polis merkezine götürüp teslim etti. Harici bellekte yapılan incelemede, kiralanan villadaki swinger partisinin görüntüleri olduğu belirlendi. Görüntülerde lezbiyen ilişki ve grup seks görüntülerinin yanı sıra mastürbasyon yapan kadın ve erkeklerin bulunduğu ortaya çıktı. Polis belleği delil olarak mahkemeye sundu.