Abone Ol

Survivor All Star Berna Canbeldek kimdir?

Survivor All Star'da başarılı isimler arasına oynadığı 33 oyunda 24 galibiyet alan Berna Canbeldek adını yazdırdı. Peki, kimdir bu Survivor Berna? İşte 10 maddede Survivor'ın en iddialı isimlerinden Berna...

Survivor All Star Berna Canbeldek kimdir?

Ünlüler takımında yer alan Berna, özellikle Begüm'e karşı 9-1 ve Nadya'ya karşı 5-2'lik kazandığı oyunlardaki başarısıyla dikkat çekti. Ancak 21. bölümdeki küfür olayı bir anda Berna'nın farklı bir şekilde gündeme gelmesine sebep oldu. Sahra ile aralarında yaşanan tartışmada küfürlü konuşan Berna, Acun Ilıcalı'dan ve takım arkadaşlarından uyarı aldı.

Survivor'a ilk katıldığı dönemde Gönüllüler takımında yine Sahra ile ile tartışmış ve Sahra'ya vurduğu gerekçesiyle diskalifiye edilmişti.

Survivor'da bu sene, başarısının yanında yarattığı sansasyonla da gündeme gelen Berna Canbeldek'in hayatını sosyal medya paylaşımlarıyla derledik.

Asıl adı Berna Sibel Deniz Canbeldek olan Survivor Berna, 1989 Bursa doğumlu.

12 yaşından beri dans eğitimi alan Berna, özellikle düzgün fiziğiyle dikkat çekiyor.

Ailesiyle birlikte Türkiye'den Almanya'ya göç eden Berna, Berlin'de yaşıyor.

Geniş bir arkadaş çevresi olan Berna, sörf yapmayı çok seviyor.

1.69 cm boyunda olan Berna, 56 kilo.

Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olarak çalışan Berna, esneklik gerektiren vücut hareketlerini rahatça yapabilmesiyle tanınıyor.

Yetenek Sizsiniz'in 2012'de yapılan 4. sezonuna katılarak ilk defa izleyici karşısına çıkan Berna bu yarışmada başarılı danslarıyla dikkat çekti.

2014 yılında Survivor'da Gönüllüler takımında yarışan Berna, bu yarışmada başlarda çok iyi anlaştığı Sahra'ya tekme attığı gerekçesiyle yarışmadan diskalifiye edildi.

2015'te Survivor All-Star'da ünlüler takımında yer alan Berna, bu sefer kavgalı olduğu Sahra ile ayrı takımlarda mücadele ediyor ve şimdiden ikili arasında küfürlü gerilimler başladı.

Survivor Sahra Işık kimdir?

Survivor'da konseyden kimin ismi çıktı?

Acun Ilıcalı'dan Habertürk'e çok sert sözler

Berna ve Sahra'nın kavgası! Acun'dan sert uyarı

Survivor'da ödülü gören yarışmacılar çıldırdı

Bu görüntüler Gizem Karaca'yı kızdıracak

 Turabi'yi diskalifiye ettiren hareket

En son yaptığı küfürlü konuşmalardan sonra adadan diskalifiye edileceği yönünde haberler çıkan Berna, şimdilik aldığı uyarıyla yarışmaya devam ediyor.